Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий крем для повік 1 мл the history of whoo cheongidan radiant regenerating eye cream

25 грн
Опис

Безкоштовна доставка при замовленні тестерів в асортименті від 1000 гривень

Відновлюючий крем для повік The History of Whoo Cheongidan Radiant Regenerating – це ідеальна турбота про шкіру навколо очей.

Крем входить у серію засобів «Сяюче здоров'я». Лінія, створена на основі женьшеню, нефритової суміші, екстракту з оленячих рогів, деревних екстрактів та золота, призначена для відновлення, омолодження та оздоровлення ніжної шкіри навколо очей. Крем виготовлений за секретним рецептом королеви Чжа-Хі, яка славилася своєю бездоганною шкірою, навіть, у 80 років.

До складу крему входить: екстракт кореня дикого женьшеню, екстракт кореня купени лікарської, екстракт дудника, екстракт дикого лимона, екстракт оленячих рогів, екстракт лікарської магнолії, олія абрикосових кісточок, оливкова олія, екстракт малини, екстракт порії кокосоподібної, перлинна пудра, які є всесвітньо відомими відновлюючими та омолоджуючими властивостями.

Легкий натуральний аромат сприятливо впливає на життєву енергію. М'яка текстура крему добре вбирається, не залишаючи відчуття липкості на шкірі. Крем живить, підтримує гідра балансу в епідермісі, відновлює природний блиск, вирівнює текстуру шкіри, розгладжує зморшки, омолоджує шкіру навколо очей зсередини.

Результатом регулярного застосування крему є шовковиста, сяюча та здорова шкіра.

Економічний розхід. Тестера вистачає на 5-6 раз.

Для порівняння: ціна повної версії 60 мл - 199$

Термін придатності до 9.11.2026

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Класифікація:
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?