Всі категорії
Додати товар

Антивіковий зволожуючий крем-філлер комплексної дії для чутливої шкіри навколо очей

400 грн -25% 300 грн
Опис

Для вдосконалення надчутливого й дуже вразливого шкірного покриву в зоні навколо очей, його активного підтягування та усунення таких проблем, як гіперпігментація, нерівний відтінок, набряки, темні кола й мішки, фахівці лабораторії з Франції La Roche-Posay створили інноваційний препарат із потужною омолоджувальною дією Redermic C Eyes.

Висококонцентрована формула представленого засобу збагачена вітаміном С, який не тільки висвітлює темні кола й позбавляє шкіру слідів утоми, але й підвищує темпи колагенового виробітку, тим самим заповнюючи простір під зморшками новими, більш пружними й еластичними волокнами колагену.

Дія вітаміну С посилена двома активними інгредієнтами: манозу та гіалуронової кислоти. Насичена гіалуронова кислота поповнює втрачену клітинами епідермісу вологу, а також чудово розгладжує шкірний покрив. Маноза збільшує здатність шкіри до відбиття світла, унаслідок чого зморшки стають менш помітними. Варто також урахувати, що крем Redermic C Eyes містить унікальні пептиди мадекасосид і нейросенсин, завдяки яким відбувається позбавлення надчутливої і дуже тонкої шкіри повік подразнень та інших дискомфортних відчуттів.

крем до 10.2024 тому і така ціна.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Дерматокосметика Натуральна Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження Проти темних кіл
Інгредієнти:
Вид:
Крем
Продавець
gordeeva92
gordeeva92
Київ
40% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?