Всі категорії
Додати товар

Крем для розгладження та підтягування шкіри навколо очей medik8 crystal retinal ceramide eye 6

2300 грн
Опис

Вартість на офіційному сайті 55 фунтів (близько 2880 грн.)

Відновіть молодість шкіри навколо очей за допомогою нового універсального засобу Medik8 для нічного догляду за шкірою. Формула оригінальної революційної сироватки з вітаміном Crystal Retinal була повністю перероблена в нічному засобі для зони навколо очей. Відкрийте для себе ретинальдегід, оптимізований для зони навколо очей, доступний у 3 ступенях концентрації для прогресивних і видимих результатів, які згодом стають ще помітнішими.

ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ
Легкий і поживний крем спеціально розроблений для того, щоб забезпечити зволоження зони навколо очей упродовж усієї ночі, залишаючись водночас щепетильним навіть для надчутливої шкіри.

РЕЗУЛЬТАТЫ
Клінічні дослідження показують, що Crystal Retinal Ceramide Eye зменшує ознаки старіння шкіри навколо очей: розгладжує гусячі лапки, має ліфтинг-ефект, знімає набряки навколо очей, упродовж ночі освітлює темні круги під очима та прибирає ознаки втоми.

Оптимізована потужність ретиналя для очей
Створений за унікальною формулою для досягнення максимальної ефективності, Crystal Retinal Ceramide Eye забезпечує клінічні антивікові результати, а також м'який поживний вплив на шкіру навколо очей. Це досягається завдяки подвійній системі доставки препарату з подвійною оболонкою, яка забезпечує надповільне вивільнення ретиналю в шкіру, гарантуючи, що потужна формула залишається надзвичайно дбайливою до чутливої шкіри навколо очей. 100% людей із чутливою шкірою погодьтесь із цим.*

Потужні прогресивні результати
Натхненний оригінальним бестселером Crystal Retinal, крем для догляду за очима має таку ж неперевершену систему стабілізації та герметичне паковання, що захищає молекулу ретиналя для забезпечення тривалого ефекту. Крем для очей Crystal Retinal Ceramide Eye також використовує нашу унікальну систему прогресивної концентрації для догляду за очима, щоб гарантувати, що ваші результати з кожним нанесенням будуть тільки кращими.

Пробудження молодої шкіри навколо очей
Універсальний крем для шкіри навколо очей, збагачений керамідами, призначений для того, щоб забезпечити делікатній шкірі навколо очей усе необхідне у вечірньому догляді. Доведено, що він швидко зволожує шкіру, неабияк зменшуючи помітні ознаки старіння.

94% зазначили клінічне поліпшення стану шкіри навколо очей після першого застосування крему.

Спосіб застосування
Після вечірнього очищення нанесіть Crystal Retinal Ceramide Eye на зону навколо очей, уникаючи повік.

Поетопне використання
Починати використовувати засіб треба поступово. Використовуйте двічі на тиждень упродовж перших двох тижнів, через день упродовж наступних двох тижнів, а потім щовечора. Завжди наносьте вранці сонцезахисний крем під час застосування вітаміну А

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Інгредієнти:
Вітамін Е
Час застосування:
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?