Всі категорії
Додати товар

Крем відновлюючий з полінуклеотидами rejuran healer turnover cream

1600 грн
Опис

код 2625

Rejuran - професійна корейська косметика на основі полінуклеотидів, яка забезпечує відновлення шкіри на клітинному рівні.

З віком і під впливом зовнішніх і внутрішніх факторів молекули ДНК і РНК в клітинах шкіри отримують різні пошкодження. У результаті таких пошкоджень клітина починає руйнуватися, а шкіра старіє. Полінуклеотид розпізнає і відновлює поламані зв'язки ДНК, реанімуючи клітки. Використання полінуклеотидів - революція в галузі косметології та регенеративної медицини. Технологи бренду змогли модифікувати полінуклеотиди для використання не лише в ін'єкційних препаратах, але і в косметичних засобах.

Відновлюючий крем REJURAN Healer Turnover Cream має подвійний ревіталізуючий ефект.

Завдяки високотехнологічній запатентованій технології він сприяє тривалому зволоженню, живленню, зміцненню бар'єра шкіри і покращенню її структури.

Створює захисний шар для захисту шкіри від зовнішніх подразників.

Активні компоненти засобу:

c-PDRN – унікальний біосумісний полінуклеотид, оптимізований для використання в косметиці. Його молекула в 670 разів менше пори, що забезпечує легке проникнення компонента в епідерміс.
Полінуклеотиди c-PDRN (0,2%) - це особливі речовини, які отримують із ДНК молок сімейства лососевих за допомогою запатентованої технології DOT™. Оскільки ДНК молок лососевих риб і ДНК лейкоцитів людини дуже близькі за хімічним складом - вони не викликають побічних і алергічних реакцій. Допомагають зміцнити кожний бар'єр та активізують природне відновлення шкіри. Глибоко зволожують, стимулюють синтез волокон коллагену і еластина, підтримуючи молодість шкіри і збільшуючи її щільність. Попереджають появу пігментації, зменшуючи кількість меланіну в клітинах.
Аденозин - активно стимулює синтез проколлагену-1, активує регенерацію шкіри, має протизапальну і відновлювальну дію, вирівнюючи текстуру шкіри.
Ніацинамід підвищує здатність шкіри утримувати вологу. Зменшує запалення, діє як антиоксидант, нейтралізуючи вільні радикали.
Екстракти центелли, календули і чайного дерева заспокоюють шкіру, зменшують червоніння і подразнення. Мають протизапальну і антисептичну дію, сприяють загоєнню.

Крем Rejuran Healer Turnover Cream рекомендується для догляду за тьмяною, обезвоженою, втомленою та схильною до запалень шкірою.

Об'єм 50 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Час застосування:
Універсально
Сфера застосування:
Обличчя
Вік:
35-45 45+ 55+
Інгредієнти:
Ніацинамід
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?