Всі категорії
Додати товар

Антиоксидантний крем mary may idebenone blackberry intense cream 100 мл tube

670 грн
Опис

Багатофункціональний крем, складений на 63% із комплексу ожини та ідебенону (500 ppm), які мають потужні антиоксидантні властивості, повертаючи шкірі молодий вигляд.
Містить 5 різновидів церамідів і фітосфінгозин для створення міцного бар'єра шкіри від вологи та запобігання природній втраті води.
Забезпечує інтенсивне зволоження сухої шкіри завдяки густій і гладкій кремовій текстурі.
Сточує видимі зморшки та забезпечує ефект вибілювання шкіри.

- Відновлює та зміцнює захисні функції шкіри
- Забезпечує необхідний рівень зволоженості шкіри
- Прибирає сухість і лущення
- Має потужну антиоксидантну дію
- Запобігає фотостарінню шкіри
- Вирівнює тон і мікрорельєф
- Покращує текстуру шкіри та пом'якшує
- Підтягує тургор Розгладжує зморшки та заломи
- Підвищує пружність і еластичність шкіри
- Робить шкіру гладкою та свіжою

Активні компоненти:
Ідебенон 500 ppm — допомагає нейтралізувати вільні радикали, що викликають передчасне старіння шкіри. Також має захисні властивості — оберігає шкіру від шкідливого впливу забруднень довкілля, з якими сучасна людина стикається щодня.
Екстракт ожини 63% — збагачений вітамінами С, Е, PP, K, вітаміни групи B, провітамін А, а також різними мінеральними речовинами, освіжає втомлену тьмяну шкіру, надаючи їй сяйво. Крім того, антоцини, які містяться в ожині, також спрямовані на боротьбу з вільними радикалами.
5 різновидів керамідів, разом із холестеролом і жирними кислотами — утворюють захисний бар'єр, що запобігає випаровуванню вологи в роговому шарі епідермісу, а фітосфінгозин сприяє синтезу керамідів в організм.
Гідрогенізований лецитин — має здатність пом'якшувати й заспокоювати шкіру. Створює на шкірі захисний бар'єр, який ефективно утримує вологу, утримуючи елементи довкілля.
Аденозин — запускає вироблення колагену, завдяки чому має антивіковий ефект: підтягує й згладжує, надає пружність і щільність.
Гіалуронова кислота — глибоко зволожує, перешкоджає випаровуванню вологи, покращує текстуру шкіри та пом'якшує, запобігаючи сухості та лущенню.

Усі компоненти крему сертифіковані EWG (робоча група з охорони довкілля) і безпечні для застосування. Засіб протестований дерматологами та визнаний безпечним для чутливої шкіри.
Підходить для зневодненої шкіри всіх типів. Рекомендовано для вікової, сухої, нормальної шкіри; для тьмяної втомленої шкіри; для власників пігментних плям; для шкіри зі порушеними захисними функціями.

Спосіб застосування: нанести засіб на завершальному етапі догляду, розподілити на поверхні шкіри, дати вбратися. Підходить для ранкового та вечірнього застосування.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Корейська
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження Антиоксидантне Відновлююче Для сяйва шкіри Проти зморщок
Інгредієнти:
Вітамін Е Гіалуронова кислота Ніацинамід
Час застосування:
Універсально День
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?