Всі категорії
Додати товар

One-day's you засіб від чорних цяток p.z ssoc ssoc no more blackhead, 100мл

950 грн -7% 890 грн
Опис

One-day's you Засіб від чорних цяток P.Z Ssoc Ssoc No More Blackhead, 100мл

Ціна 890 грн.

Термін придатності: Листопад 2026 р.

Засіб проти чорних цяток PZ Ssoc No More Blackhead допоможе ефективно, але делікатно очистити пори, розм'якшуючи сальні пробки, витягує їх на поверхню шкіри. Засіб має заспокійливу і себорегулюючу дію, вирівнює мікрорельєф і робить епідерміс м'яким і гладким.
До складу продукту входить 30 натуральних компонентів , які розчиняють сальні пробки та чорні цятки. Гідролат Гаммамеліса має яскраво виражені загоювальні, заспокійливі, протизапальні та очищувальні властивості. Крім того, він насичує шкіру вологою, захищає її від агресивного впливу навколишнього середовища та сприяє звуженню пір. Центелла Азіатська широко відома в Азії завдяки своїм яскраво вираженим заспокійливим, протизапальним та регенеруючим властивостям. Листя м'яти обумовлює приємну охолоджувальну дію, знімаючи запалення та подразнення.
Склад посилений запатентованим комплексом Natural Protector – це комплекс екстрактів лікарських трав, що складаються з листя орегано, лактобактерій ферментів соєвих бобів, портулаку, верби, кипарису, кори кориці та байкальського шоломника. Він має антибактеріальні та протизапальні властивості, заспокоює та зменшує почервоніння, зволожує шкіру та регулює вироблення себуму (шкірного жиру), а також допомагає захистити шкіру від агресивного впливу навколишнього середовища.

Спосіб застосування
1. Просочіть ватний диск засобом і додайте на попередньо очищену шкіру обличчя (чоло, ніс, щоки) на 15 хв.
2. Видаліть ватний диск, витріть шкіру. За потреби обережно очистіть пори за допомогою ватної палички або спеціальної лопаточки.

Обміну, повернення та ТОРГУ НЕМАЄ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Сфера застосування:
Обличчя

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?