Всі категорії
Додати товар

Емульсія зволожуюча su:m37° water-full rebalancing gel emulsion. water-full 20 мл

100 грн -5% 95 грн
Опис

Su:m37° Water-full Rebalancing Gel Emulsion.Water-full — знаменита зволожувальна лінія преміальної ферментативної косметики Su:m37.
Традиційний спосіб виготовлення косметичних продуктів бренда — природне бродіння (ферментація). Активні речовини за такого способу оброблення розкладаються ферментами мікроорганізмів до найдрібнішого рівня, що дає змогу косметичним засобам проникати в глибші шари епідермісу та діяти оптимально. Застосування засобів лінії гарантує тривале зволоження, запобігає зневодненню, дарує шкірі відчуття комфорту.
У засобах лінії використовуються майже ста активних рослинних інгредієнтів, серед яких екстракти квіток червоної конюшини, жимолості, гібіскусу, бамбукова вода та ін. Крім інтенсивного зволоження, це дає змогу забезпечити комплексний підхід до догляду за шкірою: антивіковий ефект, підвищення пружності шкіри, завдяки діям фітоестрогенів, що відповідають за гальмування процесу розпаду колагену й еластину наявність фруктових кислот сприяє вирівнюванню тону та рельєфу шкіри, звуженню пор і видаленню відмерлих клітин.
Антоціани, що входять до складу засобів, здобуті з рослинної сировини, забезпечують потужний антиоксидантний захист; завдяки багатому складу макро- та мікроелементів, амінокислот, ефірних олій косметичні засоби лінії надають протизапальну, судинозміцнювальну, антистресову дію, стимулюють мікроциркуляцію в тканинах шкіри.
Емульсія містить ферментовану бамбукову воду, ефективно зволожує шкіру тривалий час, знімає подразнення.
Спосіб застосування: нанести засіб на тонізовану шкіру, м'якими масажними рухами розподілити засіб обличчям, дати час увібратися. Використовувати вранці та ввечері.
20 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Блакитний
Розмір:
  • 20мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Час застосування:
Універсально
Сфера застосування:
Обличчя
Класифікація:
Вид:
Гель Емульсія

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?