Всі категорії
Додати товар

Набір крем денний та нічний інтенсивне зволоження для сухої шкіри обличчя eucerin...

850 грн -6% 800 грн
Опис

Набір.
1. Крем інтенсивне зволоження для сухої шкіри обличчя Eucerin Aquaporin Active 50 мл до 06.26 р.
2. Очищуючий тонік для чутливої шкіри всіх типів Dermatoclean Hyaluron 200 мл до 02.27 р.

- Забезпечує глибоке зволоження до 24 годин
- Усуває стягнутість шкіри
- Робить шкіру гладенькою та пружною

Крем Eucerin АКВАпорин Актив для сухої шкіри обличчя — інноваційний засіб для зволоження шкіри, який покращує власну систему зволоження шкіри та робить її гладенькою, пружною та сяючою.
Шкіра потребує вологи, щоб функціонувати правильно й ефективно. Добре зволожена шкіра гладенька, пружна і виглядає сяючою. Коли природний бар'єр шкіри порушено, вона втрачає вологу і стає зневодненою. Зневоднена шкіра виглядає тьмяною, жорстка на дотик, стягнена та позбавлена можливості стримувати зовнішні подразники. Як результат, вона стає чутливою. Інтенсивне та довготривале зволоження необхідне для того, аби шкіра виглядала якнайкраще зовні та на дотик.
Більшість зволожуючих засобів покращують зволоженість шкіри шляхом обмеження випаровування води з поверхні шкіри та/або шляхом затримання вологи у верхніх шарах шкіри за допомогою таких засобів, як Гліцерин. Однак, у шкіри є власна система зволоження — Аквапоріни. Це мікроскопічні канали, що транспортують вологу між клітинами шкіри та підтримують зволоження зсередини. Формула містить Гліко Гліцерол — інгредієнт, який доведено збільшує кількість аквапорінів у шкірі. Це означає, що на додаток до зменшення випаровування вологи із зовнішніх шарів шкіри, Eucerin АКВАпорин Актив покращує власну систему зволоження шкіри.

Оксамитова текстура Eucerin АКВАпорин Актив для сухої шкіри забезпечує зволоження впродовж 24 годин та легко вбирається шкірою. Засіб полегшує відчуття стягнутості та робить шкіру гладенькою і пружною. Клінічно та дерматологічно доведено, що Eucerin АКВАпорин Актив підходить для чутливої чутливої шкіри та не містить парфумерних віддушок чи парабенів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Дерматокосметика
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження Відновлююче Проти подразнення Протизапальне Заспокійливе
Інгредієнти:
Гліцерин
Час застосування:
Універсально
Сфера застосування:
Обличчя
Вік:
Для всіх
Категорія:
Для жінок
Вид:
Крем
Особливості:
Набір

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?