Всі категорії
Додати товар

🌸 medi-peel 24k gold snail repair eye cream крем для шкіри навколо очей із муцином...

710 грн
Опис

MEDI-PEEL 24k Gold Snail Repair Eye Cream — регенерувальний крем для зони навколо очей із комбінацією 24-каратного золота, муцину равлика та пептидів Syn-Ake і Syn-Coll, який має не тільки захисну та загоювальну дію, але й зміцнює, підтягує шкіру, підвищуючи еластичність тканин, а також освітлює темні кола та сліди недосипання. Зволожувальні та заспокійливі компоненти, олія оливи не допустять сухості та в'янення тонкої та чутливої шкіри в делікатній зоні, а також заспокоюють у разі виникнення чутливості та захистять від пошкодження зовнішніми чинниками.

Активні компоненти:
✔️ Золото 24 к має поживну, зміцнювальну та тонізувальну дію, прискорює кровообіг і покращує обмінні процеси в клітинах, візуально миттєво додає сяйва та покращує загальний тон і здатний зменшити ознаки вікових деформацій.
✔️ Муцин равлика має потужні регенерувальні та відновлювальні властивості, сприяє розсмоктуванню рубців і шрамів, пришвидшує процес загоєння, впливає на запалені зони, заспокоюючи та знімаючи почервоніння, а також глибоко живить і зволожує шкіру, усуваючи лущення та відчуття стягнення.
✔️ Syn-Ake® («зміїний пептид») подібно до зміїної отрути блокує нервовий імпульс, завдяки чому м'язи не скорочуються довгий час і залишаються абсолютно розслабленими. Як наслідок — поступово розгладжуються дрібні та середні зморшки в зоні активної міміки, а також відновлюється пружність шкіри та її природна еластичність.
✔️ Syn-Coll® сигнальний пептид, який сприяє реструктуризації сполучної тканини, а також зміцненню стінок судин, підвищує пружність і еластичність шкіри.
✔️ Гідролізований еластин надає ліфтинг-ефект і покращує зовнішній вигляд шкіри, роблячи її більш однорідною і гладкою на дотик, заповнює дрібні, сухі зморшки.
✔️ Гідролізований колаген повертає шкірі м'якість і еластичність, має згладжувальну дію, запобігає появі заломів і провисання в проблемних зонах.
✔️ Гіалуронова кислота дарує глибоке зволоження, формуючи захисну плівку на поверхні епідермісу, яка запобігає надмірному випаровуванню вологи та захищає від зневоднення, ущільнює ніжну зону навколо очей, заповнює мімічні зморшки та підсвічує шкіру зсередини, роблячи погляд простішим.
✔️ Ніацинамід відновлює захисні функції та підвищує здатність шкіри утримувати вологу, запобігаючи зневодненню і відчуттю стягнення, надає антиоксидантний захист і уповільнює раннє старіння, вирівнює тон, змушуючи шкіру сяяти зсередини.
✔️ Аденозин усуває вікову пухкість шкіри, підтягує проблемні зони, чудово справляється зі зморшками малої та середньої глибини, зокрема із сіткою навколо очей, а також запускає синтезі колагену, у такий спосіб загальмовуючи появу ознак старіння.
✔️ Бетаїн зволожує, сприяє загоєнню дрібних ранок і тріщин, швидко заспокоює і знімає почервоніння, реабілітує шкіру після активного догляду, сонячного випромінювання й погодних умов, прискорює регенерацію тканин і залишає гладку та спокійну шкіру.
✔️ Пантенол допомагає швидко впоратися з алергічними реакціями, відновлює й заспокоює, знімає почервоніння й відчуття «поверхньої шкіри», залишаючи приємний холодок і повертаючи відчуття комфорту, а також прискорює процеси регенерації в особливо чутливій зоні.
✔️ Олія оливи — цінне джерело жирних кислот, що оберігає ковдру, а також джерело вітамінів А й Е, які надають антиоксидантний догляд і захищають клітини шкіри від окисного стресу, сповільнюючи процеси старіння.
✔️ Олія ши живить зневоднену шкіру та захищає тонку, чутливу зону навколо очей від втрати вологи та чинників довкілля, залишає після себе відчуття насиченої та здорової шкіри, підвищує захисні властивості, заповнює дрібну сітку сухих зморщок і запобігає появі вікових змін із повним відчуттям комфорту.

➡ Спосіб застосування: нанести необхідну кількість крему на зону навколо очей легкими поплескувальними рухами, також крем допустимо наносити на зону носо-губних складок і міжброву зморшку.

❤️ 40 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • 40мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Зволоження Відновлююче Для сяйва шкіри Відбілювальне Проти зморщок Проти темних кіл
Інгредієнти:
Вітамін Е Гіалуронова кислота Пантенол Пептиди Ніацинамід
Час застосування:
Універсально
Сфера застосування:
Вік:
25-35 35-45 45+
Класифікація:
Вид:
Крем