Всі категорії
Додати товар

Зміцнюючий крем для очей від темних кіл та набряків sunday riley auto correct...

2750 грн -52% 1320 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

Зміцнюючий крем для очей від темних кіл та набряків Sunday Riley Auto Correct Brightening + Depuffing Eye Cream for Dark Circles 15ml.

Освітлюючий, помітно зміцнюючий крем для очей з кофеїном, кавуном і світловідбиваючими частинками для покращення вигляду темних кіл під очима та мішків.
Тип шкіри: нормальна, суха, комбінована та жирна.

Помітно освітлюючий і зміцнюючий крем для повік оживляє очі та надає освітленого, підтягнутого вигляду, одночасно зменшуючи появу темних кіл і набряків. Кофеїн і екстракт кореня бразильського женьшеню мінімізують появу мішків під очима та темних кіл, додаючи енергії втомленим очам. Екстракт кавуна зволожує, а лютеїн забезпечує захист від синього світла, запобігаючи передчасному старінню шкіри.

Проблеми з доглядом за шкірою: тонкі лінії та зморшки, темні кола та набряки

Виділені інгредієнти:
- Комплекс для темних кіл (кофеїн, бразильський женьшень, кінський каштан та світловідбиваючі частинки): підбадьорююча суміш щоб розбудити втомлені, втомлені очі та зменшити появу темних кіл і набряків для більш витонченої та яскравішої зони навколо очей.
- Екстракт кавуна: забезпечує зволожуючу підтримку області навколо очей, щоб згладити вигляд зморшок і зневоднення.
- Багатий антиоксидантами лютеїн: потужний зволожуючий антиоксидант, який забезпечує захист від синього світла делікатній області навколо очей.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Час застосування:
Універсально
Сфера застосування:
Особливості:
З дозатором
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?