Всі категорії
Додати товар

Омолоджувальний ліфтинг-крем з лецитином і золотом meditime neo gold lecithin cream 50 ml

1255 грн
Опис

Омолоджувальний ліфтинг-крем з лецитином і золотом Meditime NEO Gold Lecithin Cream:

Сприяє скороченню глибини зморщок, розгладжує шкірні заломи, помітно підвищує еластичність тканин, формує овал обличчя та відновлює ліпідний бар'єр.
Ефективно працює відразу в декількох напрямках: уповільнює процеси старіння, скорочує вираженість зморщок, запобігає в'ялості, формує овал обличчя та чинить дію ліфтингу. Підтримує оптимальний рівень зволоження впродовж усього дня й захищає від сухості.

Крем має ніжну текстуру, що схожа на збиті вершки.

Гідролізований лецитин зміцнює клітини та волокна епідермісу, допомагає засвоювати корисні речовини. Підтримує захисний бар'єр шкіри, нейтралізує негативний вплив вільних радикалів, ультрафіолету та інших чинників довкілля.
Волюфілін — інгредієнт, що видобувається з кореня рослини анемаррени. Підвищує вироблення колагену та накопичення ліпідів, що збільшує щільність і об'єм шкіри, згладжує зморшки та заломи, надає еластичність і пружність.
Пальмітоїл трипептид-1 (Palmitoyl Tripeptide-1) — низькомолекулярний пептид, запобігає руйнуванню колагенових волокон, зміцнює позаклітинний матрикс і розгладжує текстуру шкіри. Скорочує видимість зморщок і перешкоджає утворенню нових, стимулює процеси оновлення та регенерації, уповільнює старіння.
Аргірелін (Acetyl Hexapeptide-8) — пептид-міорелаксант, розслабляє лицьові м'язи, завдяки чому бореться з мімічними зморшками.
Екстракт перлів м'яко освітлює, вирівнює тон і надає здорове сяйво, підтримує еластичність, насичує шкіру мінералами.
Гіалуронова кислота проникає в глибокі шари епідермісу, активно зволожує та сприяє утриманню вологи: утворює захисний шар, який запобігає випаровуванню.
Золото прискорює процеси регенерації, сприяє згладженню зморщок, робить шкіру пружною, сяйливою і здоровою.

Підходить для всіх типів шкіри. Спосіб застосування: нанесіть крем на чисту та тонізовану шкіру обличчя легкими круговими рухами до повного вбирання.

50 г

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Час застосування:
Універсально
Сфера застосування:
Обличчя
Категорія:
Для жінок
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?