Всі категорії
Додати товар

Антивіковий крем з пептидами algenist algae peptide regenerative moisturizer

400 грн
Опис

Стан: новий, у ідеальному стані
Розмір: 10 мл.

Насичений пептидами гель-крем, який підтримує шкірний бар'єр. Забезпечує негайне та інтенсивне зволоження та допомагає боротися з першими видимими ознаками старіння.

Ця високоефективна формула містить пептиди, що відновлюють шкіру, потужну суміш трьох пептидів, призначених для сприяння природному зволоженню шкіри, захищаючи природний бар’єр шкіри, зменшуючи трансепідермальну втрату води та розгладжуючи шкіру.

Підтримується запатентованою альгуроновою кислотою, яка клінічно перевірена та показала, що бореться з негативним впливом навколишнього середовища, що може поставити під загрозу бар’єрну функцію шкіри та призвести до видимих ​​ознак старіння в майбутньому, а також помітно мінімізує появу наявних тонких ліній і зморшок.

Після одного застосування під час дослідження сприйняття споживачами 100% користувачів виявили, що загальна якість текстури шкіри покращилася; після 10 днів використання 92% повідомили, що шкіра стала пружнішою, а у 89% зменшилася кількість мімічних зморшок, глибоких ліній і зморшок.

Спосіб використання:
Після очищення нанесіть на все обличчя, шию та груди, уникаючи області навколо очей. Використовуйте двічі на день.

Переходьте на мій профіль, там ви зможете знайти ще багато хороших продуктів. Асортимент активно розширюється.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 10мл
Тип шкіри:
Всі типи
Інгредієнти:
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?