Всі категорії
Додати товар

Vely vely нано лифтинг-крем nano needle 1200 lifting cream (50 мл)

2415 грн
Опис

VELY VELY Нано Ліфтинг-крем Nano Needle 1200 Lifting Cream (50 мл)

Ліфтинг-крем з наносами спикули забезпечує стимулювальну дію, покращує клітинний обмін і кровообіг, згладжує зморшки та підтягує овал обличчя, помітно підвищуючи еластичність і пружність тканин, глибоко зволожує і запускає потужний процес регенерації.

Продукт містить 1.2% наносигнал спикули, має чітко окреслені омолоджувальні властивості. Компонент також видаляє ороговілий шар епідермісу, надаючи вирівнювання ефекту, і контролює роботу сальних залоз, запобігаючи появі запалень і зайвої жирності шкірного покриву.

Засіб має ніжну текстуру, що тане, легко наноситься й розподіляється, швидко вбирається, не залишає липкості та жирної плівки та миттєво дарує шкірі відчуття комфорту.

ефективний антивіковий вплив
прискорена регенерація клітин
інтенсивна гідратація
гігієнічна безповітряна помпа
Спікули — це натуральний природний компонент, похідна морської губки, мікроскопічні голочки, які проникають у шкіру та стимулюють її природну регенерацію. Як результат еластичність і пружність знову входять до чату. А зморшки та в'ялість стрімко здають позиції.

Спікули — мікроскопічні голки морської губки, подразнюючи верхній шар шкіри, активізують прискорену регенерацію й оновлення клітин, розгладжують мікрорельєф, зменшуючи глибину та кількість як мімічних, так і вікових зморщок, повертають шкірі колишню пружність і еластичність.

Комплекс з 10 видів пептидів: (Copper Tripeptide-1, Tripeptide-1, Tripeptide-2, Acety Hexapeptide-8, Hexapeptide-11, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4,
Nonapeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Hexapeptide-9) — є сильним противником вікових змін, дієво бореться зі шкірними заломами, відновлює тургор, повертає овал обличчя в тонус.

Аденозин — захищає клітини від руйнування під дією вільних радикалів, активізує вироблення колагену й еластину, уповільнює природний процес в'янення, надовго зберігаючи красу та молодість дерми.

Токоферол — скорочує кількість зморщок і їх розмір, освітлює вікову пігментацію та запобігає її подальшій появі, глибоко насичує вологою й надовго утримує її всередині.

Ніацинамід — сприяє себорегуляції, зменшенню пор і освітленню пігментації. Зміцнює бар'єрні функції та чинить яскраву антиоксидантну дію.

Екстракт какао — є активним антиоксидантом, насичує необхідними мікроелементами та вітамінами, сприяє збереженню вологи в клітинах, запобігаючи зневодненню.

Екстракт лотоса — має стимулювальні та зміцнювальні властивості, покращує мікроциркуляцію, допомагає в боротьбі із запаленнями, тонізує, надає шкірі гладкість.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Інгредієнти:
Вітамін Е Пептиди Ніацинамід
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?