Всі категорії
Додати товар

Крем з вітаміном к та пептидами usolab bio intensive k cream

800 грн
Опис

Крем із вітаміном К USOLAB Bio Intensive K Cream 15 мл
Крем USOLAB Bio Intensive K Cream містить менадію (вітамін К), його використовують у профілактиці розацеа та під час куперозу. Має високу загоювальну здатність, заспокоює подразнену шкіру, усуває запалення і свербіж, покращує колір обличчя та зміцнює захисні функції шкіри. Забирає сліди "розоряних" капілярів. Засіб стане гарною профілактикою зміни кольору шкіри. Воно має середню за щільністю текстуру, не обважнює. Крем також дає додатковий функціонал: зменшення гіперемії та гематом після лазерних втручань, пластичних операцій, прискорення розсмоктування гематом після ін'єкційної контурної пластики, а також стимуляція відновлення шкіри після хімічних пілінгів і сонячних опіків.

Особливості продукту:

Зміцнює стінки судин та капілярів Знімає запалення та почервоніння
Пришвидшує відновлення шкіри після травм, усуває гематоми, синці та набряки
Відновлює бар'єрні та захисні властивості шкіри Сповільнює ферментативне руйнування волокон дерми Має виражені омолоджуючі властивості
Може окремо використовуватися як крем від темних кіл під очима

Активні компоненти:

Екстакт азіатської центели - регенеруючий, протизапальний і заспокійливий компонент. Завдяки протинабряковим та судинозміцнюючим властивостям перешкоджає ламкості судин та покращує мікроциркуляцію. Стимулює синтез колагену та еластину, перешкоджає трансепідермальній втраті вологи, підтримує молодість та здоров'я шкіри.
Вітамін К3 (менадіон) як синтетична і біодоступна форма вітаміну К має вплив на процес згортання крові та усуває застійні явища зі шкіри, покращуючи мікроциркуляцію у судинах та капілярах.
Вітамін К1 (фітонадіон) рослинна форма вітаміну К, яка зміцнює стінки судин та капілярів, має протизапальну і освітлюючу дію. Перешкоджає появі судинних сіточок на обличчі, зменшує почервоніння.
MultiEx BSASM синергетичний комплекс з 7 рослинних екстрактів з антиоксидантними, протизапальними, заспокійливими, імуномодулюючими та ранозагоюючими властивостями. Захищає шкіру від подразнюючої дії навколишніх факторів, заспокоює, зменшує подразнення та почервоніння. Допомогає в догляді за подразненою, запаленою та атопічною шкірою, усуває наслідки УФ пошкоджень.
Гідролізат протеїну зеленого горошку - завдяки поліпептидним ланцюгам амінокислот, підтримує процеси обміну речовин в шкірі та стимулює побудову нових клітинних структур. Сприяє синтезу колагену та еластину, покращує пружність шкіри.
Цераміди, лейцитин, фосфоліпіди та фітостероли відновлюють бар'єрну та захисну функцію шкіри
Глутатіон та Маннітол, антиоксиданти, що нейтралізують дію вільних радикалів та продовжують молодість шкіри.
Комплекс з 17 амінокислот забезпечує шкіру структурними елементами для побудови клітин шкіри
Комплекс з 35 пептидів, який включає в себе стимулятори, інгібітори, модулятори та антиоксиданти забезпечує омолодження та оздоровлення шкіри за всіма показниками.
Спосіб використання: нанести невелику кількість крему на останньому етапі догляду за шкірою.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Інгредієнти:
Вітамін Е Пептиди
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?