Всі категорії
Додати товар

Крем estee lauder revitalizing supreme

270 грн
Опис

Універсальний крем для молодості шкіри, збагачений фитоклетками Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Cell Power Creme - міні версія - 15 мл Оригінал із США. Частина від набору. Баночки не відкривалися. Без захисної плівки - на мініатюрах її немає. Крем входив у набір, тому без пакувальної коробки.
Ціни залежать від коду (терміну) - з прострочкою - (Просрочка по коду, но годен еще пару лет, т.к. термін придатності даної косметики 5 років) Ціна - 1 шт - 270 гр, 2 шт - 440 гр, з терміном до липня 2024 - 400 гр за 1 шт.
Основа крему — це унікальна технологія RevitaKeyTM з екстрактом моринги. Багатофункціональний крем посилює природну здатність шкіри до синтезу найважливіших речовин: колагену і еластану, завдяки яким вона залишається пружною і гладкою. Дія косметичного кошти спрямовано на глибоке живлення і зволоження, усунення недоліків і помилок шкірного покриву. Має шовковисту консистенцію, яка швидко вбирається. В результаті застосування крему шкіра обличчя виглядає здоровою і сяючою. Спосіб застосування: використовуйте вранці і ввечері, наносите засіб на все обличчя і шию. Відправляю після оплати на МОЮ картку!!!!!!! Накладеним не висилаю!!!!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Об'єм:
15 мл
Призначення:
Живлення Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?