Всі категорії
Додати товар

Нічний детокс-крем з антиоксидантами estee lauder nightwear — знижка!

160 грн
Опис

Нічний детокс-крем з антиоксидантами
Estee Lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme — оригінальна мініверсія зі США. У наявності — 5 мл. Частина з набору.
Захисні плівки на мінівершках немає! Баночки заповнені за вагою, а не під заглушку! Ціни - Прострочення за кодом, але якість чудова, тому що термін придатності цієї косметики 5 років. Скидка! Ціна — 1 шт. - 160 гр, 2 шт - 300 гр. Ціна з терміном до квіт. 2023 - 200 гр.
Вік: 18+
Призначення: відновлення, детокс, від токсинів, живлення, пом'якшення, зміцнення
Крем Night Wear Plus від популярного косметичного бренда Estee Lauder створений для відновлення шкіри в нічну пору доби, коли вона максимально розслаблена та найкраще вбирає поживні компоненти. Нічний детокс-крем із насиченою й одночасно невагомою текстурою сприяє очищенню шкіри від забруднень довкілля, робить її більш гладкою і пружною, неабияк звужує пори.
До того ж нічний крем забезпечує інтенсивне зволоження й захист від передчасних ознак старіння. Формула нічного детокс-крему, збагачена унікальним комплексом високоефективних антиоксидантів із денного крему DayWear, дарує шкірі інтенсивне та тривале зволоження. Пом'якшувальні інгредієнти мінімізують її подразнення, яке посилюється вночі.
Спосіб застосування: щовечора наносьте крем на очищену шкіру обличчя й шиї

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
elenausa
elenausa
Херсон
46% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?