Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя що омолоджує з колагеном fortheskin collagen vital firming cream 100 мл

295 грн
Опис

Код 2316

Надати шкірі оновленого вигляду та уповільнити появу вікових ознак допоможе омолоджувальний крем для обличчя з колагеном Collagen Vital Firming Cream від південнокорейського косметичного бренду Fortheskin. Засіб чинить зміцнюючу дію, усуває сухість та лущення, вирівнює тон та мікрорельєф обличчя, активізує природне вироблення колагену, гіалуронової кислоти, еластину та керамідів. Ліфтинг-крем відрізняється практично невагомою текстурою та ніжним квітковим ароматом, який зробить твою процедуру догляду за шкірою ще приємнішою.

Колаген — позитивно впливає на функціональний стан дерми, сприяє регенерації клітин і відновленню оптимального рівня амінокислот в шкірі, забезпечує зволоження і перешкоджає надмірній втраті вологи. Крім того, колаген є важливою складовою для збереження молодості шкіри. Він створює ліфтинг-ефект, роблячи шкіру більш пружною та еластичною, розгладжуючи зморшки.

Ніацинамід (вітамін В3) — оздоровлює та значно покращує зовнішній вигляд пошкодженої, в'янучої та проблемної шкіри. Вітамін усуває запалення, робить менш помітними пігментні плями та вікові ознаки, сприяє природному виробленню керамідів та колагену, надає шкірі гладкість та ніжність.

Олія макадамії — щедро зволожує та пом'якшує шкіру, розгладжує мікрорельєф обличчя, нормалізує роботу сальних залоз. Також олія чинить відновлювальну дію на зрілу дерму, зміцнює епідермальний бар'єр і покращує захисні функції шкіри.

Амінокислоти рослинного походження — у складі крему містяться амінокислоти, отримані зі злакових культур та овочів. Ці компоненти мають здатність підсилювати вплив зволожуючих речовин. Крім того, амінокислоти мають заспокійливу дію, допомагають зняти запалення, зменшують сприйнятливість шкіри до зовнішніх подразників.

Токоферил ацетат — одна з форм вітаміну Е. Компонент є сильнодіючим антиоксидантом, що сприяє запобіганню окислювального стресу та уповільненню процесу старіння.

Застосування
Рівномірно нанеси крем на очищену шкіру обличчя та шиї легкими масажними рухами до повного вбирання.

100 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Мас маркет
Призначення:
Інгредієнти:
Вітамін Е Ніацинамід
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?