Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий крем real barrier intense moisture cream 10 мл

100 грн
Опис

Крем забезпечує інтенсивне зволоження та пом'якшення шкіри. Він відновлює та знімає роздратування з дуже сухих та пошкоджених ділянок шкіри.

Нова лінія від Neopharm з технологією MLE: унікальна технологія захисту шкіри, заснована на MLE – це багатошарова емульсія, яка відтворює шарувату структуру шкіри та швидко та ефективно відновлює її бар'єрну функцію. Серія засобів Real Barrier містить комплекс компонентів, які заспокоюють, відновлюють та захищають чутливу та суху шкіру.

Пантенол зволожує шкіру, підвищує її гладкість та еластичність, бореться з ушкодженнями, спричиненими зовнішніми факторами. Стимулює регенерацію тканин, нормалізує клітинний метаболізм, підвищує міцність колагенових волокон.

Мадекасосид (екстракт центели азіатської) має регенеруючий і пом'якшувальний вплив, зміцнює стінки капілярів, нормалізує водно-жировий баланс шкіри та стимулює процес епітелізації.

Алантоїн (екстракт з листя і коріння камфори) має протимікробну та протизапальну дію. Він стимулює регенерацію тканин, пом'якшуючи та зволожуючи. Алантоїн є незамінним засобом для сухої та надмірно чутливої ​​шкіри, знімає подразнення та покращує захисні функції.

Серія містить арома-комплекс для полегшення стресу, якому схильна до чутливої ​​шкіри: корінь ветивера допомагає позбутися накопиченого за день стресу, лаванда заспокоює і допомагає розслабитися, апельсина має яскравий насичений фруктовий запах, який позитивно впливає на підвищення емоційного.

Застосування: масажними рухами нанесіть на шкіру обличчя.

Об'єм 10 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 10мл
Класифікація:
Мас маркет
Об'єм:
10 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?