Всі категорії
Додати товар

Крем мажистраль гідра катионик 17,9%

790 грн
Опис

Крем "Мажистраль Гідра Катионик 17,9%"

Розпив 50 мл

Зіткнувшись з проблемою ранніх зморшок, не варто впадати в паніку. Можливо вони спровоковані не віковими змінами, а зневодненням, яка може виникнути в результаті сухості повітря навколишнього середовища, опромінення від екрану монітора або ламп денного світла і ще з багатьох причин.

Паличкою-виручалочкою для вимагає зволоження шкіри може стати крем «Мажистраль Гідра Катионик 17,9 %» від французького косметичного бренду Ella Bache. Всі продукти серії Nutridermologie® Lab покликані цілеспрямовано боротися з різними проблемами шкіри, насичені активними компонентами, що за дії наближає їх до фармацевтичних засобів. Face Rescue Cream Magistrale Hydra Cationic дає потужний зволожуючий результат завдяки особливій формулі з мікро-капсулированными гіалуронової кислотою і ліпідами рослинних олій.

Надає шкірі наповненість, створюючи ефект філера для зморшок. Спосіб застосування наносити на чисту і суху шкіру обличчя, шиї і декольте ніжними масажними рухами.

Для кращого ефекту рекомендується Сироватка Мажистраль Гідра Целлюляр 6,7 %. Використовувати два рази на день, вранці і ввечері.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Призначення:

Схожі товари