Всі категорії
Додати товар

Антивіковий крем із зміїною отрутою bonibelle syn-ake intense repair wrinkle cream, 80 мл.

300 грн
Опис

Інтенсивний крем проти зморшок з пептидом зміїної отрути Bonibelle Syn-ake Intense Repair Wrinkle Cream

Інноваційний крем із синтетичним пептидом Syn-ake, дія якого подібно до зміїної отрути гадюки знижує рівень роботи мімічної мускулатури. Цей компонент безпечно впливає на шкіру обличчя, дозволяє без застосування уколів або хірургічного втручання помітно омолодити шкіру, розгладити зморшки та запобігти появі нових.

Syn-Ake синтетичний пептид, за своєю дією схожий на дію отрути храмової гадюки. Подібно до того, як паралізуються м'язи людини після укусу змії, пептид Syn-Ake блокує нервові імпульси, завдяки чому м'язи обличчя не скорочуються, відбувається їхнє розслаблення.

Молекули Syn-Ake легко досягають нервово-м'язових закінчень та іммобілізують скорочення м'язів обличчя на 82% протягом 2 годин. Завдяки такій дії пептиду відбувається виражене розгладжування мімічних складок навколо рота, "гусячих лапок" в області очей, носогубних складок та зморшок на переніссі.

Це призводить до поступового розгладжування дрібних та середніх мімічних зморшок, а також зменшення інтенсивності глибоких. Крім того, крем зі зміїним пептидом є профілактикою появи нових зморшок.

Крем добре працює з вертикальними міжбрівними зморшками, горизонтальними лобовими зморшками, "гусячими лапками". Допомагає розгладити сіточку дрібних зморшок на нижніх повіках, носогубні складки, вертикальні навкологубні зморшки, а також вертикальні та горизонтальні зморшки шиї.

Також у складі: екстракт бавовни, ніацинамід, аденозин, екстракт броколі, екстракт женьшеню, кокосова олія, екстракт персика, екстракт орегано.

Спосіб застосування: Нанести на очищену та тонізовану шкіру обличчя, шиї та декольте легкими масажними рухами.

Об'єм: 80 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Міддл маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари