Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя з муцином равлика eyenlip snail all in one repair cream

430 грн
Опис

EYENLIP Snail All In One Repair Cream — це ніжний відновлювальний крем для обличчя, який робить шкіру гладкою, сяйливою і красивою, позбавляючи її мімічних зморщок, дефектів пігментації та інших ознак старіння.

✨ Унаслідок регулярного застосування можна домогтися реального омолодження, шкіра набуде пружності, оксамитовості та сяйва.

☝ EYENLIP Snail All In One Repair Cream має рідку консистенцію, приємний молочний колір і тонкий свіжий аромат. Однорідна текстура поєднує в собі легкість збитих вершків і ледь помітну маслянистість. У разі потрапляння на шкіру засіб не розтікається й добре поширюється за її периметром, швидко вбирається. Після нанесення залишається відчуття свіжості та комфорту, шкіра набуває шовковистості та пружності — жодного жирного блиску або патьоків.

✅ Активні компоненти сприяють відновленню структури епідермісу та забезпечують очевидний і стійкий ефект.
• Базовим компонентом EYENLIP Snail All In One Repair Cream є муцин равлика — речовина, яка славиться своїми регенераційними та зволожувальними якостями. Проникаючи в ланцюжки шари шкірного покриву, він сприяє швидкому відновленню структури та насиченню вологою, а також насичує омолоджувальними вітамінами, кислотами та мікроелементами.
• Ніацинамід відповідає за вибілювання епідермісу та позитивно впливає на роботу сальних залоз.
• Аденозин виводить повніше вільні радикали, шлаки, випрацьований кисень і вологу, зміцнює структуру клітин і судин. Унаслідок чого зникають набряклість і в'ялість, від чого створюється ефект ліфтингу.
• Позитивний вплив основних компонентів посилюється й фіксується завдяки комплексу з рослинних екстрактів. Цей коктейль забезпечує м'яке відлущування, знезараження, зволоження та живлення шкіри, створює захисний бар'єр.

☝ Крем EYENLIP Snail All In One Repair Cream можна використовувати як для вечірнього, так і для ранкового догляду, для максимального ефекту його варто наносити поверх відновлювальної сироватки з муцином равлика.

➡ Застосування: Невелика кількість крему наноситься на шкіру та рівномірно розподіляється обличчям і зоні декольте.

❣️ Об'єм: 100 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Бордовий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?