Всі категорії
Додати товар

Some by mi snail truecica miracle repair starter kit равлика центела набір 4 шт.

450 грн -12% 399 грн
Опис

Набір відновлювальних мінізасобів із равликом і комплексом Truecica
СКИДКА 25% термін (EXP: 2024. Aug. 18)
Набір мініатюр відновлювальних засобів із муцином чорного равлика та комплексом TruecicaTM від корейського бренда Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Starter Kit спеціально призначений для відновлення ушкодженої шкіри, й освітлення шрамів і пігментних плям. Засоби допомагають поліпшити пружність, запобігаючи старінню, завдяки чому шкіра обличчя вигладить гладкою і зволоженою. 30/30/10/20

Вік: 18+
Час застосування: універсальний
Класифікація: мас маркет
Призначення: відновлення, очищення, пом'якшення, зволоження
Стать: для жінок
Тип шкіри: всі типи
Зроблено в: Корея
Країна ТМ: Корея
30/30/10/20

Чотириступенева процедура повертає сяйво тьмяній шкірі, усуває сліди постакне, пігментацію, зменшує кількість зморщок і розмір пор, підтягує та зміцнює контур обличчя. Має заспокійливу та протизапальну дії. Формат мініатюр SOME BY MI дає змогу протестувати всі засоби перед купівлею повнорозмірних версій.

Набір Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Starter Kit містить 4 продукти:

Гель для вмивання Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Low pH Gel Cleanser — 30 мл

Усуває всі типи забруднень і залишки макіяжу, сприяє загоєнню запалень, усуває почервоніння і свербіж. Нейтральний PH 5,5 зберігає гідроліпідний баланс шкіри в нормі та нейтралізує агресивний вплив проточної води.

Тонер Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Toner – 30 мл

Ефективний засіб у боротьбі з пігментацією і постакне. На 90% складається з равликового муцину, знімає почервоніння й подразнення, відновлює шкіру. Також у складі засобу ніацинамід, екстракт конюшини, ромашки, жасмину та лотоса.

Сироватка Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum — 10 мл

Активно бореться з хвороботворними бактеріями та мікробами, які провокують запалення та висипання. Зменшує глибину й інтенсивність шрамів і рубців. Вирівнює загалом мікрорельєф і тон шкіри. Сироватка містить муцин чорного равлика 89%, який надає заспокійливу дію, бореться з висипкою вугрів і акне, прискорює регенерацію клітин. Олія кори верби, екстракт чайного дерева, мадекасинова кислота й алантоїн — регулюють роботу сальних залоз, прискорюють загоєння ранок і мікротріщин, активізують обмінні процеси.

Крем для обличчя Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Cream — 20 г

Крем містить екстракт центели, равликовий муцин, олію бергамоту, мадекасосид і кераміди.
Зміцнює шкірний бар'єр, живить і освітлює. Пом'якшує рельєф, усуває сухість і підтримує оптимальний рівень вологи.

Набір корейських мініатюр Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Starter Kit ідеально підійде для проблемної шкіри, відновлення ушкодженої шкіри, освітлення шрамів і пігментних плям.

Застосування:

спіньте пінку та нанесіть масажними рухами на шкіру, вмийтеся водою. За допомогою долонь розподіліть по обличчю тонер, після нанесіть сироватку. Після вбирання масажними рухами нанесіть крем.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Другой

Схожі товари