Всі категорії
Додати товар

Пептидний крем для шкіри навколо очей medi-peel peptide 9 hyaluronic volumy eye cream

550 грн
Опис

Пептидний крем для шкіри навколо очей Medi-Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream
Крем на основі інгредієнта Rifutonin, допомагає впоратися зі зморшками і продовжити молодість шкіри.
Швидко відновлює пружність, забезпечує глибоке зволоження і насичує клітини поживними речовинами, усуває в'ялість, ідеально вирівнює тон, перешкоджаючи появі темних кіл.
Ефективно бореться з віковими змінами, що з'явилися, і не допускає їх нової появи, забезпечує глибоке зволоження сухої шкіри.

Крем для шкіри навколо очей містить комплекс із 9 пептидів:

Трипептид 5 - стимулює вироблення колагену типів I і II і фібронектину. З цієї причини пальмітоїл трипептид-5 вважається ключовим інгредієнтом антивікових засобів для шкіри, націлених на скорочення зморшок і зменшення млявості шкіри.

Трипептид 1 - являє собою месенджер-пептид для відновлення колагену. Порівняно з ретиноєвою кислотою, не викликає подразнення. Пептид стимулює синтез колагену і глікозаміноглікану, завдяки чому епідерміс зміцнюється, а зморшки зменшуються. Передбачається, що пептид стимулює фібрилогенез за рахунок впливу на TGFb. У дослідженні з 15 жінками, крем, що містить цей пептид, застосовували двічі на день протягом чотирьох тижнів, що призводило до значного зменшення довжини, глибини зморшок і шорсткості шкіри.

Пальмітоіл тетрапептид 7 - представник групи пептидів: стимулює синтез колагену і фібронектину - сполучної речовини між клітиною та сполучною тканиною, який був створений для зменшення запальних процесів шкіри та їхніх наслідків. Унаслідок впливу пальмітоїл тетрапептид-7 у старіючій шкірі позаклітинний матрикс підтримують у "життєздатному" стані, і швидкість утворення зморшок сповільнюється. Пальмітоіл тетрапептид-7 прибирає мішки під очима, набряклість, а також підвищує еластичність, зміцнюючи кровоносні судини і покращуючи відтік рідини в орбітальній ділянці.

Гексапептид-8 Аргілерин - унікальний пептид проти зморшок, доведена його значна ефективність проти утворення шкірних складок, є безпечною альтернативою ботулотоксину для зовнішнього застосування.

Ацетил Гексапептид-8 впливає на той самий механізм утворення зморшок, але в інший спосіб. Він працює через нейромедіатори, розслабляючи мімічні м'язи шляхом утримування сигнального білка (катехоламіну) від запуску ефективного скорочення м'язів. На відміну від Botox®, його дія не є паралізуючою; при його застосуванні зберігається природна міміка, хоча мімічні м'язи розслабляються. При постійному застосуванні рух м'язів зменшується, шкіра згладжується, і зморшки зменшуються.

Matrixyl - це пептид, пальмітоіл пентапептид 4, тобто 5 амінокислот у з'єднанні з пальмітоєвою кислотою. Його основна функція - стимуляція синтетичних здібностей фібробластів, він належить до класу пептидів-стимуляторів.

Олігопептид-29 - заповнює проліферативну активність клітин шкіри, а також активує синтез гіалуронової кислоти та основних компонентів дермального матриксу.

Пальмітоїл трипептид-5 - реконструктор матриксу дерми: має високу проникаючу здатність, потрапляє в глибокі шари шкіри; стимулює фібробласти, сприяє реструктуризації сполучної тканини, а також зміцненню судинної стінки; стимулює синтез колагену, збільшує пружність шкіри.

Олігопептид 32 - сповільнює процеси старіння, регулює саловиділення в клітинах, робить шкіру рівною і гладкою.

40ml

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • 40мл
Об'єм:
40 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?