Всі категорії
Додати товар

Medi-peel peptide-tox bor cream пептидний крем з ліфтинг ефектом

20 грн
Опис

Ліфтинг-крем з пептидним комплексом має виражений anti-age ефект: підвищує пружність і еластичність шкіри, зменшує глибину зморщок, робить рельєф обличчя більш гладким.
Уповільнює процеси старіння, підтримує тонус, глибоко живить і зволожує.
Крем допомагає розслабити і зняти напругу з м'язів обличчя, перешкоджаючи появі зморшок і шкірних заломів.
Зміцнює тургор шкіри, підтягує овал обличчя, розгладжує носогубні складки, маріонеткові лінії і "гусячі лапки".
Робить шкіру щільнішою, покращує здатність клітин до утримання вологи, запобігає появі зневоднення і дегідратації.

Волюфілін - унікальний актив, що отримується з кореня анемаррени, активно стимулює локальне накопичення жирової тканини, підвищуючи щільність і пружність шкіри, усуваючи провисання і розгладжуючи зморшки.

Гіалуронова кислота проникає глибоко в епідерміс, покликана усунути дегідратацію шкіри, заповнити нестачу вологи, усунути сухість і захищати від старіння шкіри.

Комплекс із 5-ти видів пептидів відповідає за постійну регенерацію й оновлення клітин, чинить глибокий anti-age вплив, скорочує видимість зморщок і перешкоджає утворенню нових, стимулює процеси оновлення та регенерації, уповільнює старіння клітин. Нормалізує вироблення колагену й еластину, розгладжує шкіру, вирівнює рельєф.

Кераміди підвищують захисні функції епідермісу, запобігають втраті вологи і допомагають відновити шкіру.

Гідролізований колаген відновлює структуру епідермісу зсередини, зміцнює стінки клітин, покращує білковий обмін. Підтримує матрикс шкіри, розгладжує зморшки і заломи.

Олія жожоба підтримує еластичність і пружність шкіри. Живить шкіру вітамінами А і Е, запобігає появі відчуття сухості, лущення і подразнень.

Сквалан заспокоює пошкоджену і подразнену шкіру, проявляє антиоксидантні властивості, зволожує і захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища.

Пробіотики підтримують нормальну мікрофлору шкіри, а також сприяють освітленню пігментації та вирівнюють тон шкіри. Зволожують, усувають почервоніння, регулюють вироблення меланіну в епідермісі, м'яко відлущують ороговілий шар і прискорюють процеси регенерації. Зміцнюють захисний шар шкіри, який оберігає від негативного впливу зовнішнього середовища.

Крем має ніжну вершкову текстуру, моментально зволожує і усуває стягнутість.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість крему як завершальний етап догляду.

Об'єм: 1,5g

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?