Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

The history of whoo gongjinhyang rrinkie sun cream special set, спеціальний...

1820 грн -62% 700 грн
Опис

СРОК ГОДНОСТИ ДО 05.2024

Це високоякісна лінія продуктів проти старіння з рідкісними інгредієнтами, зарезервованими для королеви. Лінія сонцезахисних засобів, здатних зволожувати та розгладжувати зморшки, доглядати за сухою шкірою й запобігати старінню, захищати шкіру від ультрафіолетових променів і впливу довкілля.

Сонцезахисний крем Whoo з інгредієнтами, переважно приготованими з трав східного трав'яного чаю, допомагає запобігти появі ультрафіолетових променів, не викликає подразнення шкіри. Захищає шкіру від стресу та втоми на сонці, обмежуючи активний кисень. Бадьорить шкіру.
Сонцезахисний крем має функцію проти зморщок, допомагає розслабити шкіру, коли вона піддається шкідливому впливу сонця на шкіру, розв'язуючи проблеми, викликані сонцем, як-от сухість шкіри, тепло, старіння шкіри, зморшки, веснянки, меланодермія.
Отримана з трави п'яти елементів і тільки рослин, які допомагають обмежити бактеріальні інфекції на шкірі та запобігти проблемам старіння. » Особливості сонцезахисного крему Whoo Wrinkle Sun Cream:
Крем Whoo Wrinkle Sun Cream поєднує в собі кондиціонування, згладжування зморщок і захист від сонця. Захищайте шкіру зсередини.
Сильно захищає шкіру від шкідливих ультрафіолетових променів (PA++++). Зокрема, ідеальний захист завдяки зменшенню пошкоджень від променів UVA, які є основною причиною появи коричневих плям і веснянок.
Оновлені високоефективні сонцезахисні інгредієнти проти зморщок. Робить шкіру гладкою й захищеною від шкідливих ультрафіолетових променів. Найбільш ефективно живить шкіру та запобігає появі зморщок. → До набору сонцезахисних кремів Whoo yellow входять:
Whoo Gold Sunscreen Jin Hae Yoon Wrinkle Sun Cream SPF 50 +++ (50 мл): це спеціальний сонцезахисний крем, тому що він має ефект проти зморщок, зі східними лікарськими інгредієнтами для ефективного запобігання окисненню шкіри. Відновлює пошкоджену шкіру, викликану ультрафіолетовими променями, залишаючи шкіру вологою, гладкою та прозорою.
Whoo Gold Essential Moisturizing Balancer (20 мл): східна лікарська добавка гелевого типу з елегантним ароматом. Забезпечує зволоження шкіри, очищаючи її, роблячи її м'якою та гладкою.
Поживна емульсія Whoo Gold Essential (20 мл): чудове зволоження. Лосьйон східної медицини з елегантним ароматом збільшує здатність заповнювати вологу, роблячи шкіру гладкою та пружною.
Whoo Gold Facial Foam Cleanser (40 мл): має гладку зволожувальну гелеву форму, ніжно видаляє довгострокові скупчення ороговілих шарів на шкірі, полегшуючи засвоєння поживних речовин шкірою, а також допомагає макіяжу легко прилипати до шкіри. чим.
♥ Як наносити сонцезахисний крем:
Ранок: Очисний засіб для обличчя Тонік Лосьйон Сонцезахисний крем (використовуйте сонцезахисний крем за 15 хвилин до виходу з дому). Візьміть невелику кількість і нанесіть на обличчя, рівномірно та широко розподіліть.
Вечір: Очисний засіб (засіб для зняття макіяжу) тонік лосьйон.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
  • 20мл
  • 40мл
Об'єм:
20 мл 40 мл 50 мл
Тип шкіри:
Призначення:
Продавець
sukovenko
HappyBeauty
Одеса
85% виконаних замовлень
Була