Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Sensai cellular performance крем -бальзам для шкіри навколо очей

2200 грн
Опис

Бальзам для догляду за шкірою навколо очей
Kanebo Sensai Cellular Performance Eye Contour Balm 15мл
Абсолютно новий повнорозмірний крем - тестер - ОРИГІНАЛ

Вік: 35+
Призначення: антивіковий, відновлення, від перших ознак старіння

Ніжну шкіру навколо жіночих очей можна порівняти з крихким кришталем: вона така чутлива до подразнень. З віком її чутливість лише посилюється, шкірний покрив стає менш пружним, покривається зморшками і темніє - звідси і виникають темні кола і набряклості під очима. Однак дбайливий догляд з бальзамом від Kanebo неодмінно врятує ніжну шкіру від перелічених вище неприємних явищ!

даний бальзам відновить ваш епідерміс, повернувши йому колишню підтягнутість. Японський засіб розгладить зморшки, зніме набряки та назавжди вирішить проблему темних кіл під очима. Шкіра навколо ваших очей завжди буде молодою та пружною, а ваш погляд випромінюватиме енергійність та палке життєлюбство.

Довіртеся описаному вище бальзаму від Kanebo, подаруйте ніжному шкірному покриву навколо очей так необхідний догляд і турботу!

Спосіб застосування: нанесіть вранці та ввечері як завершальний етап догляду за шкірою. Візьміть на лопатку невелику кількість засобу (горошину діаметром 0,5 см). М'якими рухами, що розгладжують, нанесіть на шкіру навколо очей.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження
Продавець
wk22
wk22
Супер-продавець
Вінниця
77% виконаних замовлень
Була