Всі категорії
Додати товар

Ohui prime advancer ampoule capture cream концентрований антивіковий крем для обличчя

16 грн -7% 15 грн
Опис

Термін 09.2024

OHUI Prime Advancer - це лінія, яка заснована на натуральних рослинних ферментованих екстрактах і новітніх технологіях, що дають змогу активувати вироблення ламініну, який є присутнім у базовому шарі шкіри, що покращує її еластичність, тонус і позбавляє зморшок. Laminin - це комплекс із 22 амінокислот, вітамінів, мінералів, здатний, зокрема, і відновлювати шкіру, повертаючи їй молодість.
Це висококонцентрована нелипка лінія, яка помітно розгладжує шкіру, сприяє її сяйву та молодості. Зменшує зовнішній вигляд основних ознак старіння та покращує нерівний тон і текстуру шкіри. Зміцнює центральну зону шкіри між епідермісом і дермою для сильнішої, пружнішої та збалансованішої шкіри, одночасно зволожуючи. Відновлює пружність та еластичність шкіри.
Концентрований антивіковий крем для обличчя - має ліфтинг-ефект, зміцнює тургор і овал обличчя.
Підтримує внутрішній бар'єр зволоження шкіри, стимулює утворення клітин шкіри, перешкоджає впливу агресивного зовнішнього середовища.

У складі крему:⠀

Ферментований фільтрат - це джерело вітамінів, амінокислот, мінералів та органічних кислот. Такий склад стимулює процес природного відновлення епідермісу, сприяє оновленню і загоєнню шкіри, прискорює вироблення власного колагену і еластину, покращує кровообіг, завдяки чому шкіра стає підтягнутою і свіжою.

Екстракт мирта в складі оживляє в'янучу і втомлену шкіру, що втратила еластичність і тонус, а також знімає набряки.

Пантенол - заспокоює і відновлює шкіру.

Трегалоза - полісахарид, який добре утримує вологу і перешкоджає пересиханню клітин шкіри. Пом'якшує, відмінно відновлює і є хорошим антиоксидантом.

Пробник

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?