Всі категорії
Додати товар

Точковий крем проти запалень tiam ac fighting spot rx cream, 30 г

450 грн
Опис

Лінійка коштів AC Fighting спеціально розроблена для догляду за шкірою, схильної до висипань. Спот-засіб допомагає вирішити проблему в корені й не тільки швидко усунути запалення, але й оздоровити, зміцнити шкіру.
Точкове засіб AC Fighting Spot Rx Cream на основі Ниацинамида і Цинку, ефективно бореться з акне та іншими висипаннями на шкірі, швидко заспокоює, знімаючи запалення і подразнення, а також направлено працює на усунення плям постакне і почервонінь.

Як працює крем AC Fighting Spot Rx Cream?

Завдяки вмісту такого інноваційного компоненту - Спікули (мікроголки 100% натурального походження з морської губки, "біологічний пілінг"), які чудово очищають і видаляють скупчення жиру, забруднення і ороговілі клітини, що закупорюють пори, що запобігає висипання. Адже закупорені пори служать джерелом харчування для грибків і бактерій, в такому середовищі вони дуже активно розмножуються. Крім того, спікули здатні вбирати всі активні інгредієнти в себе, мають наноразмер і за рахунок цього здатні легко і ефективно доносити їх до глибинних шарів шкіри. Воно доносять активні компоненти, спрямовані на заспокоєння і освітлення шкіри такі, як активні похідні Центелли, Чайне дерево, Ніацинамід і Цинк.
Ніацинамід (10%), один з найбільш потужних і безпечних компонентів для освітлення шкіри, бореться проти нерівномірного тону шкіри, освітлює пігментні плями і плями постакне.
Цинк (7%) має антибактеріальну та себорегулюючу дію, контролює вироблення шкірного сала (себума), завдяки чому зменшує запалення і попереджує розвиток інфекцій.
Склад засобу також посилено поживними компонентами, включаючи масло насіння соняшнику і бетаин.

Спосіб застосування: Нанесіть засіб на проблемну ділянку шкіри за допомогою аплікатора.
*Засіб може вызыть зовсім легке почервоніння і поколювання шкіри при нанесенні крему, за рахунок того, що Спікули стимулюють мікроциркуляцію крові і ефективно очищає пори від бактерій.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
  • 30мл
Класифікація:
Органічна Професійна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Всі типи
Призначення:
Антиакне

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?