Всі категорії
Додати товар

Hera age away aesthetic bx eye cream люкс крем для очей c пептидом і колагеном

18 грн
Опис

Крем володіє унікальною текстурою з пружною формулою талого бальзаму, який розгладжує шкіру навколо очей. Ця м'яка, ніжна формула бальзаму призначена для області навколо очей з тонкою шкірою з низьким рівнем шкірного сала, щільно вкриває, робить шкіру пружною і гладкою. Виробник: HERA Вік: 35+ Тип шкіри: комбінована, нормальна, суха, вікова Дія: ліфтинг, відновлення, вирівнювання тону, омолодження, харчування Об'єм: 1 мл Склад: BX-пептид - ииновационный пептидний комплекс, націлений на боротьбу з мімічними зморшками. Мімічні зморшки з часом стають видимими і в стані спокою. Сповільнюється процес регенерації клітин, знижується синтез колагену, що призводить до втрати пружності шкіри. Шкіра втрачає вологу і з'являються зморшки «сухості». 15 000 - середнє число рухів в день, що робить наше лице для вираження різних емоцій. З плином часу мільйони емоцій вашого особи перетворюються у мімічні зморшки, які вказують на вік. BX - коректор мімічних зморшок - це синергетична комбінація двох пептидів Лейфазила і Аргилерина. Пентапептид-18 знижує можливість проникнення Ca 2+ в нейрон і знижує його збудливість. Ацетилгексапептид-8 знижує клітинну комунікацію між нервами і м'язами, зменшуючи микросокращения м'язів обличчя. Комплекс Collagenic ERP - підсилювач життєздатності шкіри, посилений колагеном. ERP (Essential Returning Pool) - активний інгредієнт, виявлений у ході клітинних досліджень, в поєднанні з гідролізатом колагену порадує вашу шкіру більшою життєвою силою і пружністю. Формула, стабілізована капсулированной технологією, містить активні компоненти. Подвійний відхід з високомолекулярних гіалуронової кислотою, яка покриває поверхню шкіри вологою, в той час як гіалуронова кислота з низькою молекулярною вагою забезпечує довгостроковий ефект зволоження. Дрожжевой экстракт из трюфеля (который называют алмазом земли), полученный путем ферментации, обеспечивает интенсивный питательный уход и кондиционирует кожу. Белый трюфель содержит аминокислоты, что делает его прекрасным помощником в регенерации клеток кожи. Экстракт трюфеля легко разглаживает морщины и улучшает эластичность кожи.

Ингредиенты, входящие в состав, оказывают увлажняющее и питательное действие, восстанавливают упругость и эластичность эпидермиса, сокращают количество морщинок.
Ингредиенты в данной серии заключены в липосомы. Липосомы – микроконтейнеры из фосфолипидов, которые способствуют быстрому переносу активных веществ вглубь кожи.

Способ применения: использовать после эссенции, нанести мягкими массажными движениями, дать впитаться.

Для всех типов кожи.

Способ применения: Использовать на последнем этапе ухода за кожей утром и/или вечером. Нанесите крем на кожу вокруг глаз мягкими, массирующими движениями. Можно использовать точечно на область, где требуется разгладить морщины: под глазами, вокруг рта, на лбу.

Производство: Amore Pacific (Южная Корея)

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Елітна Корейська
Призначення:
Час застосування:
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?