Всі категорії
Додати товар

Renew зволожуючий крем з ультрасяяням .

200 грн
Опис

50 мл 950 грн
30 мл 600грн
20 мл 400 грн
Спеціальна формула препарату надає шкірі ультрасяяння, вирівнює рельєф, розгладжує дрібні зморшки і підтримує відчуття комфортної зволоженої шкіри протягом усього дня.

Спосіб застосування: Нанести на суху чисту шкіру обличчя, шиї і декольте. Використовується в денні години. підходить для будь-якого типу шкіри. Крем миттєво надає шкірі сяйво і здоровий вигляд. підтримує баланс зволоженості, відновлює бар'єр внутрішньокар'єрні властивості епідермісу, покращує кровообіг і надійно захищає від вільних радикалів і згубного впливу сонячних променів завдяки сучасним стабільним фільтрів.

Препарат забезпечує захист SPF 25 , приємну текстуру, містить зволожуючий комплекс AQUAXYL і инкапсулированную гіалуронову кислоту, які забезпечують потужне зволоження шкіри, цераміди і FUCOGEL надають міцності бар'єр єр епідермісу і перешкоджають ТЕВВ. Вітамін Е і сучасний антиоксидант ECTOIN захищають шкіру обличчя від впливу полютантів, хімічних речовин та окисного стресу, робить цей денний крем незамінний для профілактики урбаністичного старіння. Активні компоненти: Д-пантенол, бісаболол, AQUAXYL,

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 10мл
  • 20мл
  • 30мл
  • 50мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Суха
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари