Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Jmsolution marine luminous pearl sun cream pearl spf 50 pa++++ сонцезахисний зволожуючий крем

460 грн
Опис

Зволожуючий сонцезахисний крем JMsolution Marine Luminous Pearl Sun Cream Pearl SPF50 PA++++ підходить для будь-якого типу шкіри.
Засіб чудово захищає від усіх типів ультрафіолетового випромінювання, завдяки високому SPF 50, знижує ризик фотостаріння і запобігає появі небажаної пігментації, веснянок. Уповільнює процеси старіння і запобігає утворенню зморшок.

Крем відмінно зволожує шкіру і вирівнює тон, завдяки морським мінералам. Насичує активними компонентами, заспокоює запалення, стимулює синтез колагену і підвищує пружність та еластичність шкіри.

Засіб легко розподіляється по шкірі, швидко поглинається, не залишає липкості та розводів на шкірі, дарує відчуття комфорту.

Основні діючі компоненти:

Екстракт ламінарії - заспокоює подразнену шкіру, активізує процеси регенерації та оновлення клітин, має відновлювальну і загоювальну дію.

Екстракт морських водоростей хіджики - прекрасно живить шкіру, посилюючи процеси її регенерації, покращує кровопостачання.

Екстракт бурих водоростей - сприяє оновленню клітин, зміцнює імунітет шкіри, глибоко живить, тонізує, очищає, зміцнює судини, чинить антивікову дію.

Гіалуронова кислота - відповідає за глибоке зволоження шкіри і підтримання на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкірі невловимий захисний шар, який перешкоджає випаровуванню вологи і дарує комфортне відчуття свіжості та зволоженості на обличчі.

Колаген - покращує загальний стан шкіри: розгладжує і вирівнює її, робить пружною та еластичною, прибирає дрібні зморшки і освіжає. Має ранозагоювальну і заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри.

Підходить для будь-якого типу шкіри

Спосіб застосування: нанесіть крем завершальним етапом догляду за 20-30 хвилин до виходу.

Об'єм: 50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Інгредієнти:
Сфера застосування:
Обличчя
Особливості:
Вид:
Крем