Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

1.03.2024 термін придатності! нічна маска з колагеном для обличчя bioaqua probeauty

30 грн
Опис

1.03.2024 термін придатності!
✔️Доставка товарів, де закінчується термін придатності, тільки після 100% оплати на карту продавця, «Безпечною оплатою» Шафи ці товари не відправляю. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 100 г, підходить для всіх типів шкіри та віку. Поставляється у баночці в комплекті з лопаткою для зручного вилучення, поміщеною у фірмову коробку, зовні запаяну у заводську плівку..
Дія: зволоження, тонізування, підвищення пружності та еластичності шкіри, омолодження, боротьба зі зморшками.
Поживна зволожуюча кремова маска Collagen Nourishing Mask містить 50% колагену, ефективно зволожує, живить шкіру, насичує необхідними для повноцінного синтезу колагену, амінокислотами та вітамінами. Має приємну гелеву консистенцію, добре вбирається, проникає у глибокі шарі шкіри та миттєво діє на шкіру, надаючи зволожуючий та підтягуючий ефект. При регулярному застосуванні відновлює природну структуру колагенових волокон, підтримує шкіру в тонусі, бореться зі зморшками, надає їй сяйва, пружність та еластичність. Маску наносити на ніч чи невелику кількість вранці для досягнення швидкого освіжаючого ефекту.
Спосіб застосування: нанести на суху чисту шкіру обличчя та шиї на ніч за 2 години до сну. Акуратно розподілити масажними лініями. Залишити на ніч, вранці змити теплою водою та нанести на шкіру обличчя та шиї Ваш улюблений крем. Рекомендується застосовувати 1-2 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize