Всі категорії
Додати товар

Вугільна очищуюча маска гарбуз + імбир pumpkin + ginger detoxifying charcoal mask

432 грн з 22 Травень - додавайте до обраного

527 грн
Опис

МИТТЄВЕ ОСВІТЛЕННЯ ШКІРИ: 10-хвилинний догляд за обличчям, наповнений гарбузом та імбиром, який миттєво освітлює, заспокоює та покращує текстуру шкіри, забезпечуючи ніжне відлущування та сприяючи омолодженню нової шкіри.
ГЛИБОКИЙ ОЧИЩЕННЯ ПОР: ця детоксикуюча вугільна маска від Purlisse поглинає жир і очищає пори шкіри від забруднень, не висушуючи, а також допомагає очистити закупорені пори для загальної гладкості, чистішої шкіри, а пори виглядають меншими.
ЗВОЛОЖЕННЯ ТА ГІДРАТАЦІЯ: відлущувальні маски видаляють тьмяні клітини шкіри та звільняють шлях для зволожуючих кремів для проникнення та глибокого зволоження, яке підтримує пружність шкіри, розгладжує нерівну текстуру та зменшує тонкі лінії та зморшки.
НАТУРАЛЬНІ ІНГРЕДІЄНТИ: Ця маска містить два основних натуральних інгредієнти: гарбуз та імбир. Гарбуз містить вітаміни А, С, Е та ферменти, які відновлюють ушкодження від сонця, позбавляються мертвих клітин шкіри та освітлюють колір обличчя. Імбир містить антиоксиданти для детоксикації, заспокоєння та покращення текстури шкіри.
ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ШКІРИ: Purlisse Pumpkin and Ginger Mask абсолютно безпечна та ніжна. Ця детоксикуюча маска не містить жорстокості, парабенів і сульфатів і є гіпоалергенною. Ця маска також підходить для будь-якої шкіри, навіть для чутливої.

Нова, з коробкою. Ціна оф сайту 1750 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Матуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?