Всі категорії
Додати товар

Тканинна маска hanyul nature in life mask в асортименті

105 грн -25% 79 грн
Опис

Тканинна маска Hanyul Nature In Life Pure Artemisia Watery Calming - це щоденна маска, що включає основний екстракт молодого полину, яка зволожує, заспокоює, покращує яскравість шкіри і зменшує набряк, спричинений акне, почервоніння або подразнення. Це маска високого класу, яку можна використовувати щодня, у будь-який час (день та ніч). Маска підходить для всіх типів шкіри, у тому числі для схильної до акне та чутливої ​​шкіри.

Протизапальна тканинна маска Hanyul Nature In Life Mentha Trouble Calming Mask
Екстракт м'яти перцевої містить вітамін С, PP, А, В1, В2, В5, В9, мідь, цинк, залізо, калій, натрій, магній, кальцій. Екстракт м'яти має заспокійливу та протибольову дію на тканині шкіри, знімає втому завдяки м'якому місцевого подразнювального ефекту, впливає на нейрорецептори шкіри та слизових оболонок, посилює капілярне кровообіг; добре вбирається в шкіру, не закупорюючи пори та не порушуючи процеси життєдіяльності клітин шкіри, добре переноситься чутливою шкірою. До складу есенції, що просочує маску, входить також центела азіатика.

Тканинна маска HANYUL Nature In Life Sheetmask Seo Ri-Tae Intensive
Кремова есенція, що просочує маску, відновлює навіть дуже суху шкіру, наповнюючи вологою.

Захищає шкіру, заспокоює й забезпечує корекцію тону шкіри, приховує й освітлює пігментні плями, забезпечує захист від сонця та від зморщок. Hanyul використовує в лінії чорні боби, покриті інеєм, які зберігають у собі потужну життєву силу.

Чорні боби вирощуються і збираються в провінції Канвон Енволь.

Тканинна оновлюча маска Hanyul Nature In Life Sheet Rice Mask

Ефективно зволожує шкіру, заповнює запас мінеральних речовин. Має бактерицидні, загальнозміцнювальні властивості, покращує циркуляцію крові.
Екстракт рису робить шкіру гладкою й ніжною та шовковистою. Ідеально підходить для будь-якого типу шкіри, зокрема для чутливої, сухої, шкіри, що старіє. Екстракт рису зволожує шкіру, активізує обмінні процеси та згладжує зморшки. Засоби, розроблені на основі екстракту рису, покликані боротися з передчасним старінням, освіжати та пом'якшувати шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?