Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Тональный кушон zozu с экстрактом авокадо

200 грн
Опис

В наявності ( 01 )
Відмінним косметичним засобом для маскування темних кіл, пігментації, почервоніння та інших дрібних дефектів є крем-кушон ZOZU. Це інструмент 3 в 1 (консилер і пудра і ВВ-крем), який прекрасно адаптується під колір вашого обличчя, зволожує шкіру і робить її більш свіжою і сяючою.

Крем легко наноситься, рівномірно розгортається і створює шовкову текстуру. Він не перемішує шкіру, не створює ефекту маски і не приховує нерівності на шкірі. Спонж, який йде у комплекті, допомагає нанести крем на проблеми і надати шкірі свіжість та сяйво.

Авокадо, який бореться з надмірною сухістю, призупиняє процес старіння, створює захисний бар’єр від негативного впливу навколишнього середовища. Вибирає надлишок шкірного жиру і живить епідерміс корисними речовинами.

Застосування такого крему у косметичних процедурах забезпечує вашу шкіру свіжою і квітучою, без дефектів.

Спосіб використання:

На чисту і суху шкіру нанесіть тоновий кулон за допомогою спонжу, який є в комплекті. Розподіліть рівномірно по обличчю, не забуваючи про плавний перехід до шиї та лінії росту волосся, вуха. Дайте впісятися і просихнути протягом 5-10 хвилин і можна наносити інші засоби.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри: