Всі категорії
Додати товар

Гідрогеліві патчі для очей з екстрактом золота і муцином слимаків petitfee gold &...

450 грн
Опис

Патчі знімають набряклість, усувають сліди недосипання, зволожують і омолоджують шкіру, розгладжують мімічні зморшки і дарують шкірі щедре зволоження, свіжість та красу!

Основні діючі інгредієнти у складі:

Муцин равликів - дивовижний багатофункціональний засіб, здатний швидко запустити всі регенеруючі процеси в клітинах шкіри, подарувати їй неперевершене зволоження, повернути шкірі тонус і красиве природне сяйво! Равликовий муцин прискорює синтез колагену та еластину у клітинах, допомагає зменшити глибину зморшок, розгладжуючи рельєф шкіри, повертає шкірі пружність; допомагає впоратися з темними колами під очима і повернути шкірі повік красивий, свіжий і сяючий вигляд.

Колоїдне золото—посилює мікроциркуляцію крові, стимулює її приплив до клітин шкіри, активує вироблення власного колагену та еластину, сприяє накопиченню гіалуронової кислоти, підвищує активність фібробластів, що посилює регенераційні властивості шкіри. Золото допомагає підтримувати оптимальний гідробаланс шкіри протягом тривалого часу. Все це призводить до оновлення та омолодження шкіри: вона стає пружною та еластичною, зміцнюється та підтягується.

Підходять для всіх типів шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?