Всі категорії
Додати товар

Маска для обличчя sephora 1 minute face masks. в кожній упаковці 14 масок.

450 грн
Опис

Маска для обличчя Sephora 1 Minute Face Masks. В кожній упаковці 14 масок.

1) Активний інгредіент Авокадо - живить та заспокоює. Вони виготовлені з використанням надзвичайно тонких волокон, що забезпечує кращу дифузію активних інгредієнтів та ефективність всього за одну хвилину. Упаковка, що закривається, дозволяє зберегти свіжість формули до останього волокна.
Чудовий засіб для догляду за шкірою обличчя, яке ви можете взяти з собою скрізь - в поїздку, похід або просто на роботу. Маску дуже легко наносити на обличчя, результат ви зможете побачити одразу після застосування.
2) Активний інгредієнт Лотос - допомагає зволожувати та освітлювати шкіру. Вони виготовлені з використанням надзвичайно тонких волокон, що забезпечує кращу дифузію активних інгредієнтів та ефективність всього за одну хвилину. Упаковка, що закривається, дозволяє зберегти свіжість формули до останнього волокна. Чудовий засіб для догляду за шкірою обличчя, яке ви зможете взяти з собою скрізь - у поїздку, похід або просто на роботу. Маску дуже легко наносити на обличчя, результат ви зможете побачити одразу після застосування. с

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?