Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Вітамінна концентрована маска wonjin medi energy suppliment concentrated ampoule mask

58 грн
Опис

Тканинна Wonjin Medi Energy Suppliment Concentrated Ampoule Mask вітамінна концентрована маска з пептидами миттєво оновлює тьмяний та втомлений епідерміс, наповнює його сяйвом та згладжує текстуру. Прибирає ознаки втомленості, згладжує колір та сповільнює процес в'янення.

Засіб сприяє синтезу волокон колагену, покращує пружність дерми, надає їй оксамитовості та гладкості. Маска надає обличчю енергії, прибирає симптоми втоми і дає свіжого відпочилого вигляду.

Тоненьке тканинне лекало рясно просочене вітамінною сироваткою, добре прилягає до обличчя і допомагає активам просочуватися дуже глибоко в дерму.

Wonjin – це корейська косметика з глибоким оновлюючим впливом, яка чудово підійде сухій та чутливій шкірі. Засоби з експрес-дією миттєво усувають зневоднення, прибирають роздратування та заспокоюють.

Головний мастхев бренду – це тканинні маски, які допоможуть покращити стан епідермісу буквально за одне використання. Компактні маски зручно брати з собою у подорож та поїздку і застосовувати при необхідності та навіть у дорозі!

Ключові особливості:

тонізує та освіжає вигляд;
знімає ознаки втоми;
додає сяйва;
згладжує колір обличчя;
живить та зволожує.

Активні інгредієнти:

Вітаміни - утримують потрібний рівень зволоженості, покращують пружність і еластичність епідермісу, вирівнюють тон обличчя та додають яскравості його кольору.
Амінокислоти - покращують вироблення колагена, необхідного для підвищення еластичності дерми.
Комплекс пептидів - утримують високий рівень активності клітин. Згладжують заломи, стимулюють зміцнення тургору обличчя, покращують загальний тонус, укріплюють колагенові волокна.
6 видів гіалуронової кислоти - надають довгого та інтенсивного зволоження епідермісу, захищають від випаровування вологи та створення ранніх заломів, сприяють клітинному відновленню, заживляють рани та тріщинки.
Мінерали - чудово зволожують і освіжають, поліпшують водно-жировий шар епідермісу. Інтенсивно очищують від забруднень і ніжно ексфолюють ороговілі клітини. Надають ранозагоювальний ефект.
Підійде усім типам шкіри.

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 р. Парфумерно-косметичні вироби належної якості ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Міддл маркет
Тип шкіри:
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
korea...
KoreanCosmetics
Київ
80% виконаних замовлень
Була