Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Освітлююча тканинна маска r:na proatin mask radiant mediheal 1ea

76 грн
Опис

Маска Mediheal R:na Proatin Mask Radiant створена для сяйва шкіри. Формула маски містить такі інгредієнти, як: сяючий активатор ніацину (RNA), глутатіон та аскорбіл глюкозид, які відновлюють втомлену шкіру; обличчя і зберігаючи природний блиск шкіри.

Маска надає миттєвий догляд та омолодження шкіри. Діє на тьмяну та потемнілу шкіру, покращуючи її тон. Цей зволожуючий засіб для обличчя створює захисний шар, який запобігає випаровуванню вологи, зберігає шкіру м'якою, зволоженою і робить її гладкою, м'якою та молодою.

Містить активні інгредієнти для освіження шкіри, включаючи RNA, глутатіон, похідну вітаміну С (аскорбілглюкозид) та ніацинамід. Насичена поживними речовинами кремова есенція містить пептиди та 19 типів амінокислот, що заповнюють зморшки.

Маска виготовлена з особливого волокна PT CELL, що поєднує біоматеріали та нанотехнології. У міру вбирання кремової есенції маска начебто застигає і не спадає з обличчя, а, навпаки, м'яко підтягує овал обличчя, таким чином справляючи легкий ефект ліфтингу.

Ключові особливості:
--вирівнює колір обличчя;
--допомагає у боротьбі з пігментацією;
--має омолоджуючу дію;
--робить шкіру сяючою;
--живить корисними речовинами.

Активні інгредієнти:
1. Активатор ніацину (RNA), що світиться, - наповнить вашу втомлену шкіру енергією і освітить темну і тьмяну шкіру.
2. Глутатіон – це швидкодіючий природний компонент, що усуває пігментні плями, відбілюючи та освітлюючи шкіру, робить її здоровою та сяючою. Бере участь у формуванні колагену та еластину.
3. Аскорбілглюкозид – вирівнює тон шкіри та висвітлює пігментні плями. Він зберігає всі властивості L-аскорбінової кислоти, демонструючи набагато глибше проникнення, стабільність у косметиці та, отже, ефективність.
4. Ніацинамід – сухість, чутливість, акне, зморшки, пігментація – цей компонент може нормалізувати стан шкіри практично в будь-якій ситуації.

Маска підійде для тих, хто хоче подолати пігментні плями та зробити шкіру більш сяючою.

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 р.
Парфумерно-косметичні вироби належної якості обміну та поверненню не підлягають.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Дерматокосметика Натуральна Професійна
Тип шкіри:
Призначення:
Продавець
korea...
KoreanCosmetics
Київ
80% виконаних замовлень
Була