Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Заспокійлива тканинна маска a:pe soothing mediheal 1ea

69 грн
Опис

Тканинна маска MediaHeal A:PE Proatin Mask з амінокислотами комплексно піклується про чутливу шкіру, схильну до стресу: регулює водний баланс, знімає почервоніння і подразнення, захищає від негативних факторів зовнішнього середовища, підвищує місцевий імунітет шкіри.

Маска виготовлена з особливого волокна PT CELL, що поєднує біоматеріали та нанотехнології. У міру вбирання кремової есенції маска начебто застигає і не спадає з обличчя, а, навпаки, м'яко підтягує овал обличчя, таким чином справляючи легкий ефект ліфтингу.

Продукція MEDIHEAL виробляється відповідно до медичних норм та містить високу концентрацію натуральних інгредієнтів. У їх засобах відбувається злиття косметології та естетичної медицини. Звідси і походить слоган компанії: "Гарна шкіра - це здорова шкіра!".

Ключові особливості:
--заспокоює подразнену шкіру;
--зміцнює захисні функції;
--глибоко зволожує;
--надає ліфтинг-ефект;
--відновлює шкіру.

Активні інгредієнти:
1. Комплекс з 19 амінокислот – надають біостимулюючу та відновлюючу дію. Ці ефективні молекули здатні активно діяти у верхніх шарах епідермісу.
2. Екстракт стовбурових клітин еледьвейсу – посилюють захисні функції шкіри, надають омолоджуючу дію. Антиоксидантні властивості екстракту едельвейсу у півтора рази вищі, ніж у вітаміну С.
3. Фільтрат лактобактерій інтенсивно зміцнює захисний бар'єр шкіри. Потрібні нашій шкірі, щоб нормалізувати природну мікрофлору епідермісу та підвищити його захисні властивості.
4. Пептиди (Copper Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8) – зменшують виразність зморшок, регенерують. Відповідають за оновлення та відновлення клітинного матриксу. Стимулюють вироблення природної гіалуронової кислоти, колагену, еластину. Підвищують тургор та щільність шкіри.
5. Ніацинамід – сухість, чутливість, акне, зморшки, пігментація – цей компонент може нормалізувати стан шкіри практично в будь-якій ситуації.
6. Камелія – володіє чудовими зволожуючими, пом'якшувальними, бактерицидними, дезінфікуючими, регенеруючими, захисними, заспокійливими та поживними властивостями.

Маска підійде для зменшення чутливості та позбавлення від почервоніння будь-якого типу шкіри.

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 р. Парфюмерно-косметичні вироби належної якості ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЯ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Дерматокосметика Натуральна Професійна
Тип шкіри:
Призначення:
Продавець
korea...
KoreanCosmetics
Київ
81% виконаних замовлень
Була