Всі категорії
Додати товар

Патчі гідрогелеві для очей/корея

250 грн -8% 230 грн
Опис

Патчі гідрогелеві для очей IMAGES Pearl Lady Series Eye Mask з екстрактом чорних перлів, 60 шт

Гідрогелеві патчі IMAGES Pearl Lady Series Eye Mask чудово зволожують ніжну шкіру повік, знімають набряки, а також розгладжують мімічні зморшки, роблячи погляд свіжим та відкритим. Завдяки легкому ефекту, що охолоджує, відмінно допомагають підбадьоритися і почати свій день активно.

Екстракт ірландського моху (carregeenan, chondrus crispus) є натуральним загусником, який крім формування патчів відмінно зволожує шкіру, наповнює її вологою і підтягує. Ламінарія цукриста - добре омолоджує шкіру, розгладжує зморшки і знімає набряки.

Протеїн чорних перлів – надає омолоджуючий ефект, розгладжує зморшки.

Застосування: попередньо очистіть шкіру, прикладіть гідрогелеві пелюстки на область під нижньою повікою так, щоб вузький кінець пелюстки був звернений до внутрішнього куточка ока, а ширша його частина закривала «гусячі лапки» у зовнішнього куточка ока. Залишіть маску на 20-30 хвилин. Наприкінці процедури обережно зніміть пелюстки і злегка помасажуйте шкіру кінчиками пальців. Легко прикладається до обличчя і зручна у застосуванні, не зісковзує та не клеїться, може використовуватися вчасно сну та роботи.

Рекомендації: після процедури розчиніть 2 гідрогелеві пелюстки у невеликій кількості (50-150 мл) гарячої води (60-80 °С). Отриманий розчин використовуйте для вмивання або приготування льодових кубиків для контрастних процедур.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
79115
79115
Одеса
Була

Схожі товари