Всі категорії
Додати товар

Маска для обличчя valmont l'elixir des glaciers masque majestueux votre visage еліксир...

990 грн -30% 699 грн
Опис

5 ml, оригінал

Опис Дорогоцінна маска "Еліксир льодовиків. Ваше обличчя"

Дорогоцінна маска «Еліксир льодовиків. Ваше обличчя» Valmont L'elixir Des Glaciers Masque Majestueux Votre Visage — елітний косметологічний продукт, виготовлений авторитетними шведськими фахівцями. Він ефективно оздоровлює шкірний покрив і запобігає його старінню, допомагає жінкам в будь-якому віці мати гарний, молодий і доглянутий вигляд.

Засіб добре насичує епідерміс вологою і цінними мікроелементами, стимулює його активну регенерацію і синтез природного колагену. Він чудово розгладжує зморшки і запобігає появі нових. Завдяки систематичному застосуванню цього крему шкіра буде дивовижно шовковистою, ніжною, м'якою, підтягнутою, пружною і сяйною, отримає надійний захист від агресивного впливу зовнішніх факторів.

Спосіб застосування
один або два рази на тиждень нанесіть маску товстим шаром на очищену шкіру. Круговими масажувальними рухами розподіліть маску по шкірі протягом 1-2 хвилин, щоб розслабити шкіру і сприяти засвоєнню поживних речовин. Під час масажу текстура стає жирнішою. Залиште на 5 хвилин, потім увітріть маску вологими руками. Текстура стане молочною. Змийте водою і нанесіть ваш щоденний догляд.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?