Всі категорії
Додати товар

Маска «квітковий гель-експрес»(оригінал!!!) sisley gel express aux fleurs express...

1025 грн
Опис

Маска «Квітковий гель-експрес»Sisley Gel Express Aux Fleurs Express Flower Gel
10ml (Оригінал!)

Маска «Квітковий гель-експрес»
Якщо ви поспішаєте на побачення або ділову зустріч, надайте своєму обличчю сяючого та свіжого вигляду за допомогою чудової квіткової експрес-маски Gel Express Aux Fleurs Express Flower Gel. Ця маска створена за особливою технологією косметологів компанії Sisley. Активні компоненти засобу роблять шкіру оксамитовою, свіжою та сяючою вже за 3 хвилини! Ця крем-гелева маска глибоко живить, зволожує та відновлює шкірний покрив, роблячи його пружним і гладеньким.

Завдяки винятковій концентрації зволожувальних рослинних інгредієнтів шкіра насичується великою кількістю вологи. Екстракти лілії та ірису освіжають та тонізують шкіру, утримуючи вологу в клітинах епідермісу. Ці компоненти роблять шкіру еластичною та молодою, гладенькою та м'якою. Екстракт кунжуту, збагачений вітаміном F, усуває наслідки втоми та стресу, такі як темні кола та мішки під очима. Ця маска вирівнює й освітлює колір обличчя, роблячи шкіру матовою та сяючою. Вона швидко проникає у верхній шар епідермісу, повертаючи обличчю молодість і свіжість.

Спосіб застосування: наносити маску на обличчя та шию 2-3 рази на тиждень або частіше за бажання. Через 3 хвилини обережно видаліть надлишки маски серветкою. Змивати водою не потрібно: це подовжить дію активних компонентів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 10мл
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?