Всі категорії
Додати товар

Гідрогелеві патчі для очей із кораловим порошком і морським комплексом.

146 грн
Опис

Двоколірні патчі з кораловим порошком і морським комплексом підійдуть для шкіри всіх типів, знімуть втому, приберуть темні круги та розгладять дрібні зморшки.

Активні складники.

Корал перешкоджає передчасному старінню шкіри. Кораловий порошок містить кальцій, який бере участь у всіх процесах нашого організму. Корал покращує обмінні процеси в клітинах, відновлює захисні властивості шкіри, виводить вільні радикали, нормалізує синтез колагену й еластину в шкірі. Кальцій також сприяє відновленню та поліпшенню регенеративних властивостей шкіри.

Морський комплекс забезпечує належний догляд за шкірою: зволожує, живить шкіру, покращує її тургор. Також морський комплекс насичує шкіру корисними мікроелементами та вітамінами, які покращують загальний стан шкіри: роблять її пружною та ніжною, зменшують набряклість, нормалізують кровообіг. Водорості стимулюють оновлення клітин шкіри та освітлюють темні кола під очима.

Спосіб застосування: На очищену шкіру нанести патчі широкою стороною на максимальну зону набряку. Потримайте патчі 15 хвилин і зніміть.

80 грамів (60 шт.). терміни чудові.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
78% виконаних замовлень
Був

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?