Всі категорії
Додати товар

Очищаюча тканинна маска для проблемної шкіри обличчя dr. jart clearing solution facial mask

125 грн
Опис

Оригінал. Саше містить 1 маску.
Термін придатності 02 липня 2024 р.

Очищаюча тканинна маска для проблемної шкіри з чайним деревом та саліциловою кислотою.
Має протизапальну та загоювальну дію, лікує акне та перешкоджає появі нових запалень, освітлює пост-акне, регулює вироблення шкірного сала та усуває почервоніння.

Маска спрямована на боротьбу з недосконалістю шкіри, лікує акне та перешкоджає появі нових запалень. Усуває жирний блиск, нормалізує вироблення шкірного сала, знімає почервоніння та сприяє освітленню пост-акне. М'яко відлущує ороговілий шар епідермісу і прискорює процеси регенерації.

Основу маски Dr.Jart+ становить ультратонка мікрофібра, яка щільно прилягає до шкіри, і дозволяє всім компонентам засобу проникнути глибше в пори. Така основа максимізує ефект від продукту, не викликає подразнень та підходить для чутливої шкіри.

Такі компоненти як олія чайного дерева, саліцилова кислота та ніацинамід, що входять до складу маски, оздоровлюють шкіру та лікують недосконалості. Сприяють якнайшвидшому загоєнню та боротьбі з акне, очищають пори та відлущують мертві клітини верхнього шару епідермісу. Зменшують вироблення шкірного сала, усувають жирний блиск і м'яко освітлюють постакне.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?