Всі категорії
Додати товар

Набір для догляду за жирною та проблемною шкірою hillary super 3

1654 грн
Опис

K-11-635
Доглядовий набір “Super 3” для догляду за жирним типом шкіри, дбайливо очистить та зволожить шкіру завдяки органічним засобам, що входять до набору.

Очищуюча пінка для жирної та комбінованої шкіри з унікальною олією таману та олією жожоба має себорегулюючі властивості та не забиває пори, не викликає запалення, не шкодить мікробіому та зберігає природний Ph-баланс шкіри, ретельно розчиняє та видаляє навіть найстійкіший макіяж, надає шкірі обличчя приємного відтінку та вирівнює тон.

Крем Corneotherapy Intense Care Tamanu & Jojoba для жирної та комбінованої шкіри завдяки саліциловій кислоті в складі регулює роботу сальних залоз, знімає запалення і буде дбайливо боротися з комедонами. Крем нормалізує pH шкіри до позначки 5,5, зволожує і захищає шкіру від негативних факторів зовнішнього середовища.

А гіалуронова сироватка зволожує глибокі шари шкіри, попереджає старіння і відроджує молодість шкіри, відновлює і захищає, утримує вологу всередині шкіри, помітно скорочує зморшки, підтягує шкіру і надає їй сяйва. Під час масажу, властивості гіалуронової сироватки значно підсилюються.

До набору входять:

Очищуюча пінка для жирної та комбінованої шкіри Hillary Cleansing Foam Tamanu + Jojoba oil, 150 мл;
Крем для жирної та проблемної шкіри Hillary Corneotherapy Intense Сare Tamanu & Jojoba, 50 мл;
Гіалуронова сироватка Hillary Smart Hyaluronic, 30 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 50мл
  • 30мл
Класифікація:
Об'єм:
30 мл 50 мл
Тип шкіри:
Призначення:
Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?