Всі категорії
Додати товар

Нічні маски для обличчя

15 грн
Опис

Нічна маска з екстрактом слизу равлика🐌

✨ Захищає шкіру від УФ променів, уповільнює старіння, зменшує глибину й виразність мімічних зморшок, прискорює загоєння пошкоджених тканин, відновлює еластичність і пружність шкіри, допомагає при сонячних опіках!

✨Секрет равлика, який використовується для виробництва маски, являє собою липку, напівпрозору масу. Містяться вітаміни A, С, Е, завдяки яким сповільнюється старіння дерми, відбувається активне глибоке живлення і зволоження.

Нічна маска для обличчя Laikou
Koala з екстрактом рису 🐨

✨Опис: омолоджуюча, зволожуюча нічна маска, заспокоює шкіру та робить її більш сяючою. При тривалому використанні шкіра стає ніжною, гладкою та м'якою.

✨Нанесіть увечері на ретельно очищену шкіру обличчя. М'яко помасажуйте. Зранку змийте
залишки маски теплою водою.

Гиалуронові маски з контролем жирності LIOFMISS Hyaluronic Acid Polypeptide Frozen Film відмінно зволожує і освіжає шкіру,регулює виділення шкірного сала. Зручна фасування в одноразових пакетиках відмінно підійде для домашнього використання.

Властивості:

Маска забезпечує глибоке зволоження шкіри під час сну,допомагаючи підтримувати водний баланс шкіри і запобігти втраті вологи. Покращує структуру шкіри,робить її гладкою і м'якою. Поліпептиди гіалуронової кислоти у складі вирівнюють тон,справляються з дрібними зморшками,мають протизапальну дію, що загоює,помітно підвищують тонус,надають здоровий колір обличчя.

Застосування:

На останньому етапі перед сном нанесіть достатню кількість маски на обличчя і на наступний ранок змийте теплою водою.

Нічна маска для обличчя Bioaqua Blueberry Arbutin Mask з екстрактом чорниці.
Підходить для всіх типів шкіри, різного віку.
Завдяки екстракту чорниці, зріла шкіра стає еластичнішою, зникають зморшки, підвищується пружність, стан проблемної шкіри помітно покращується.
у чорниці міститься велика кількість вітамінів, необхідних нашій шкірі для відновлення власних процесів регенерації, оновлення та поділу клітин.Маска зволожує, захищає, живить, омолоджує та сприяє загоєнню як зовнішніх, видимих оку, так і внутрішніх ушкоджень шкіри, про які ми навіть не здогадуємось.
Завдяки у складі засобу арбутина, після регулярного застосування, шкіра стає ніжною та бархатистою, пружною, покращується колір та рельєф обличчя. Відбувається легке відбілювання шкіри. Зникають запалення та пігментні цятки.
Застосування: на суху, очищену шкіру обличчя нанести засіб. Залишити на ніч, змивати не потрібно.

Нічна незмивна маска для обличчя Bioaqua Aloe Vera

Засіб має гіпоалергенну формулу і підходить для всіх типів шкіри, включаючи роздратовану і чутливу

Маска миттєво усуває сухість і лущення шкіри, зменшує почервоніння, робить шкіру більш гладкою і м'якою
(8грн)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
saofi05
saofi05
Супер-продавець
Золочів
71% виконаних замовлень
Була

Схожі товари