Всі категорії
Додати товар

Екстразволожуюча ліфтинг-маска demax 100 мл

940 грн
Опис

Ідеальна екстразволожуюча маска забезпечує прекрасне живлення та зволоження, підвищує імунітет шкіри. Бездоганна формула тонкої гідроемульсійної ліфтинг-маски перетворює шкіру в області шиї та декольте. Підтягує шкіру, відновлює її пружність та еластичність. Покращує тон та текстуру шкіри. Стимулює синтез колагену у клітинах, підвищує якість шкіри. Зменшує глибокі та поверхневі зморшки. Забезпечує потужний антиоксидантний захист. У складі активних інгредієнтів глікопротеїн насіння мигдального дерева – високочистий рослинний аналог колагену, отриманий із солодкого мигдалю. Зволожуюча ліфтинг-маска для обличчя Демакс запускає процеси оновлення шкіри та активізує її природні функції.

Спосіб застосування:
Нанести маску рівним шаром на шкіру обличчя, шиї та зони декольте, уникаючи орбітальної зони. Залишити на 20-30 хвилин, потім змити. Рекомендується застосовувати 2-3 рази на тиждень.

Активні інгредієнти:
Глікопротеїн насіння мигдального дерева, PatcH2O, ацетил трипептид-11, аргінін, гідролізований екстракт листя африканського баобаба, ацетил трипептид-9, коньяк Маннан.

Об’єм: 100 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Об'єм:
100 мл
Тип шкіри:
Сфера застосування:
Обличчя Шия і декольте

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?