Всі категорії
Додати товар

Мультифункціональна маска для обличчя з бамбуковим вугіллям, церамідами та бісабололом 30мл

530 грн -7% 495 грн
Опис

Мультифункціональна маска для обличчя з бамбуковим вугіллям, церамідами та бісабололом😍

🥰Менше тексту, одразу до її функцій:

- надає потужний детокс шкірі;

- глибоко зволожує;

- забезпечує якісне живлення;

- відновлює шкірний бар'єр;

- має антиоксидантну дію;

- надає антисептичну дію;

- пом'якшує;

- розгладжує шкіру.

💚Церамідний комплекс відновлює та зміцнює епідерміс шкіри. Активує ліпідний обмін у тканинах, інтенсивно живить клітини, зменшує кількість зморшок, також сприяє підтримці фізіологічного балансу шкіри.

🖤Бамбукове вугілля+Каолін адсорбують токсини, забруднення та інші шкідливі речовини з шкіри, роблячи її більш чистою та здоровою. Відлущує ороговілі клітини шкіри та стимулює зріст нових клітин.

💚Бісаболол - потужний протизапальний компонент, який здатен знімати подразнення шкіри різного походження. Покращує стан зневодненої шкіри та робить її оксамитовою. Сприяє відновленню еластичності.

🖤Також маска містить у своєму складі цінні олії Ши, Бабассу, Мигдалю, Жожоба та Каприлік Тригліцериди. 💚Зволожувач Бетаїн, Д-пантенол (чудово заспокоює, захищає), Вітамін Е (супер антиоксидант), екстракти зеленого чаю (антиоксидант, захищає, зволожує, підтягує) та алое (відновлює, захищає, сприяє синтезу колагену, омолоджує). Мочевина у складі допомогає компонентам проникнути до більш глибоких шарів шкіри, зволожує та заспокоює.

🌿Ментол надасть легку приємну свіжість.

☝️ Завдяки потужній синергії компонентів, маска має високу ефективність та дієвість. Головне у користуванні - регулярність (як і з основним доглядом).


💁🏻‍♀️Використовувати 1-2 рази на тиждень. Товстим шаром нанести на обличчя, тримати 10-15хв, зняти спочатку папіровими рушниками, потім ретельно змити залишки теплою водою.

Підходить для усіх типів шкіри🙌

У комплекті до маски є пензлик для нанесення 🪄💖

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Зелений
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Всі типи

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?