Всі категорії
Додати товар

Гідрогелеві патчі для очей sersanlove gold eye mask

195 грн
Опис

Екстракт ластівчиного гнізда - комплексно оздоровлює шкіру і покращує її зовнішній вигляд. Сприяє вирівнюванню мікрорельєфу, зменшенню глибини зморшок та попередженню утворення нових. Має легкий ліфтинг-ефект. Живить, пом'якшує та освіжає шкіру. Покращує колір обличчя, бореться з тьмяністю та сірим кольором. Прискорює регенерацію та відновлення цілісності шкірних покривів. Підвищує пружність та еластичність шкіри.
Золото -- скорочує зморшки, уповільнює старіння шкіри. Має протизапальні та загоювальні властивості. Пом'якшує шкіру.
Трегалоза - надає потужну зволожуючу дію, уповільнює процеси старіння і має антиоксидантну активність.


Гіалуронова кислота - активно зволожує, проводячи вологу глибоко в клітини епідермісу, створює на поверхню шкіри бар'єр, що попереджає випаровування вологи і підтримує оптимальний рівень зволоження.
Екстракт алое віра-- володіє зволожуючими, заспокійливими, пом'якшувальними та протизапальними властивостями. Він також сприяє загоєнню ран та регенерації шкіри в цілому.
Екстракт центели азіатської -- має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, виявляє судинозміцнювальну дію та зменшує купероз.


Бета-глюкан - знімає запалення, усуває почервоніння, сухість і печіння. Зменшує виразність зморшок та шкірних заломів, розгладжує мікрорельєф.
Ніацинамід -- сприяє стимуляції синтезу колагену та покращенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори, заспокоює, ефективний при використанні для чутливої ​​шкіри, , освітлює.


Спосіб застосування:
Лопаточкою дістати патчі з контейнера, розмістити на шкірі біля зони навколо очей гострим кінчиком до перенісся, досягти щільного прилягання. Через 20-30 хвилин акуратно видаліть, а залишки цілющої есенції утріть у шкіру. Патчі можна використовувати також для чола та носогубних складок.

Склад:
вода, гліцерин, карагінан, сорбіт, бутандіол, центела азіатська, ірландського моху порошок, трегалозу, ніацинамід, ластівчиних гнізд екстракт, авена сатива ядра екстракт, алое барбаденсіс екстракт, золото

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?